| Yazar | Mesaj #16673 06-09-2009 13:07 GMT+2 saat | |||||||
didemSüper Aktif Üye ![]()
|
Facebook'ta Paylaş
Tweet
[URL=http://img196.imageshack.us/i/1732802b11701.jpg/][IMG]http://img196.imageshack.us/img196/8690/1732802b11701.jpg[/IMG][/URL]
tavuk ciğerini alıyorsunuz ve sadece kızartıyorsunuz. Yağı biraz bol olabilir. Yağı tavada kızdırdıktan sonra ciğeri döküyorsunuz ve kızarmaya bırakıyorsunuz. Yaklaşık 20 dk kızardıktan sonra (Zaman zaman kısık ateşte, zaman zaman yüksek ateşte. Yemeğin durumundan anlarsınız ona göre ayarlarsınız.) tuzunu atıyorsunuz ve ondan sonra acı yeme kapasitenize göre pul biber atıyorsunuz sadece pul biber. Biberin biraz fazla olması lezzeti artırıyor. Bu vaziyette 10-15 dk. daha kızartıyorsunuz. Son birkaç dakika yüksek ateşte kızartın. Ve yemeğimiz hazır. Tavuk ciğeri sevenler muhteşem bir lezzet deneyin, sevmeyenler sakın bulaşmayın. Bunun yanında en güzel ne gider diyorsanız. Makarna ve yoğurt ile çok güzel gidiyor.[/b] alıntı
__________________
|
|||||||
![]() |
Etiketler: ciğer kızartması




