[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #16673  06-09-2009 13:07 GMT+2 saat  

didem


Süper Aktif Üye


Tecrübe Puanı.: 64.9%
Ruh Hali: Neutral
Mesaj 908
Şehir: .....
Ülke:
Meslek: _____=)
Yaş:
Facebook'ta Paylaş
[URL=http://img196.imageshack.us/i/1732802b11701.jpg/][IMG]http://img196.imageshack.us/img196/8690/1732802b11701.jpg[/IMG][/URL]


tavuk ciğerini alıyorsunuz ve sadece kızartıyorsunuz. Yağı biraz bol olabilir. Yağı tavada kızdırdıktan sonra ciğeri döküyorsunuz ve kızarmaya bırakıyorsunuz. Yaklaşık 20 dk kızardıktan sonra (Zaman zaman kısık ateşte, zaman zaman yüksek ateşte. Yemeğin durumundan anlarsınız ona göre ayarlarsınız.) tuzunu atıyorsunuz ve ondan sonra acı yeme kapasitenize göre pul biber atıyorsunuz sadece pul biber. Biberin biraz fazla olması lezzeti artırıyor. Bu vaziyette 10-15 dk. daha kızartıyorsunuz. Son birkaç dakika yüksek ateşte kızartın.
Ve yemeğimiz hazır. Tavuk ciğeri sevenler muhteşem bir lezzet deneyin, sevmeyenler sakın bulaşmayın.

Bunun yanında en güzel ne gider diyorsanız. Makarna ve yoğurt ile çok güzel gidiyor.[/b
]
alıntı

__________________
Gender_Bayan Çevirimiçi durumu   

HUZURİSTAN - Temiz Bilgi
2025-12-05 09:39
Fatal error : Shield protection activated, please retry in 128 seconds...
After this duration, you can refresh the current page to continue.
Last action was : Hammering