| Yazar | Mesaj #12718 23-03-2009 12:49 GMT+2 saat | |||||||
|
| Tecrübe Puanı.: 96% |
Ruh Hali: Neþeli
|
| Mesaj 4213 |
| Şehir: istanbul |
Ülke: ![]() |
| Meslek: gecelerin adamı :)) |
| Yaş: 37 |
1 kutu garnitür ( bezelye, patates ve havuç )
3 adet yufka
yoğurt
sarmısak
1 çay kaşığı salça
pul biber
sıvı yağ (kızartmak için)
Yufkaları 4'e katlayıp sigara böreği yapar gibi üçgen üçgen ama daha geniş olarak kesin.
Garnitürü yıkayıp süzün.
Sarmısaklı yoğurdu hazırlayın
Yufkaları 4'e katlayıp sigara böreği yapar gibi üçgen üçgen ama daha geniş olarak kesin.İçine yıkayıp süzdüğünüz garnitürden bir çorba kaşığı kadar koyup sarın.Daha sonra sıvı yağda kızartın.Servis tabağına aldığınız böreklerin üzerine sarımsaklı yoğurdu dökün.Bir cezceye sıvı yağ, salça ve pulbiber koyup kızdırın ve böreklerin üzerine gezdirin. Sıcak sıcak servis edin.Afiyet Olsun...
3 adet yufka
yoğurt
sarmısak
1 çay kaşığı salça
pul biber
sıvı yağ (kızartmak için)
Yufkaları 4'e katlayıp sigara böreği yapar gibi üçgen üçgen ama daha geniş olarak kesin.
Garnitürü yıkayıp süzün.
Sarmısaklı yoğurdu hazırlayın
Yufkaları 4'e katlayıp sigara böreği yapar gibi üçgen üçgen ama daha geniş olarak kesin.İçine yıkayıp süzdüğünüz garnitürden bir çorba kaşığı kadar koyup sarın.Daha sonra sıvı yağda kızartın.Servis tabağına aldığınız böreklerin üzerine sarımsaklı yoğurdu dökün.Bir cezceye sıvı yağ, salça ve pulbiber koyup kızdırın ve böreklerin üzerine gezdirin. Sıcak sıcak servis edin.Afiyet Olsun...





