| Yazar | Mesaj #3736 15-04-2007 15:25 GMT+2 saat | |||||||
saklidusler![]() Huzuristan Üyesi ![]()
|
Facebook'ta Paylaş
Tweet
GELDİĞİN GİBİ GİTTİN&&
Ne kadar zormuş seni sevmek... ama seni sevmeyi başardım Ne kadar zormuş seninle olabilmek...ama seninle olmayıda başardım Ama şimdi bütün zorlukları başardım sadece seni unutmayı başaramıyorum&demek ki en zoru seni unutmakmış &&&& Kendime sözüm var seni öyle bi unutacağım ki bi daha bana adını bile söylediklerinde hatırlamıyacağımm&&&düşün yani seni o kadar büyük unutacağım... bana senden bahsettikleri zaman öyle biri yok öyle biri olamaz.. o beni öldürdüğü zaman o da bende öldü aslada dirilemez çünkü beni bitirdi... ben yeni bi hayat, yeni bi insan ortaya çıkardım...eskilerimi, güzelliklerimi, mükemmel hayatımı sildirip bana tekrardan bi hayat başlattı o.. onu şimdi nasıl hatırlayabilirim onu bu kadar silmiş ve unutmuşken tekrar nasıl aklıma sokabilirim... aklıma girmeyi orda bi yer tutmayı bile hak etmiyor o. Bana gelen, sonradan benim haberim bile olmadan benden giden bi insan için ben olmayacak bi çok şeyi yaptım. Bişeyler yapması için onada fırsat verdim ama o elini bile oynatmadı...bile bile onun gidişini görmek bi kurşundan çıkan merminin beni kalbimden vurması gibi bişeydi&&&&&& Hele o son zamanı, son ayrılığı hatırlamak bile içimi acıtıyor&&o gün onunla uzun zamandan sonra ilk defa görüşecektik ama ne benim ne de onun böyle bi görüşmeye güçü yoktu bunu ikimizde çok iii biliyorduk&&o gün ben onun yanına gideceğim için o kadar heyecanlıydım ki ; hep hayal ediyodumm bugün her şey düzelecek ve o gün görüştüğümüz yerden birlikte el ele çıkacaktık diye hep hayal ettim&ama çok yanılmıştım her zaman ki gibi yine kurduğum hayalle kaldım&&soğuk bi konuşma yaptık vee aramızdaki her şeyi tamamen bitişmiştik. Her zaman ki gibi ben yine mutluluk ve güçlü olma rolünü oynuyodum& ama bu sefer bu rol bana çok ağır geliyodu sanki bütün güçümü kullanıyodum o an orda&gözyaşlarım içime fazlasıyla akmış artık içime bile sığmıyor dışarı taşmak için zor dayanıyodu..ama dayandım tabii o son tokalaşmamızdan sonra onun gidişini görmenin bana zor geleceğini bilip arkamı dönmemden sonra artık gözyaşlarımı istesemde tutamıyordum&bütün duygularım tamamen kabarmış benim kontrolümden çıkmıştı&hayatımın son zamanlarını son nefes almalarımı yaşıyorum sandım en başta ama hala her şeye rağmen güçlü olmaya çalışıyodumm&& Artık biliyorum ki o benim değil bir daha da asla benim olmayacak...ben ona GEL demeden o bana geldiği gibi benim ona GİT demeden de benden gitti&& Sadece ona şunu söylemek isterdim; SENİ SONSUZA DEK BEKLEYEBİLİRİM AMA SONSUZLUĞUN SONUNDA SEN OLDUĞUN SÜRECE&&&&&&&&&&&&& Sana ve seninle olan tüm hayatıma ELVEDA&&&&& BEN SENİ DEĞİL ; SENİ SEVMEYİ SEVMİŞTİM&& Bu mesaj Admin tarafından düzenlendi (22-04-2008 16:10 GMT+2 saat, ago)
| Yazar | Mesaj #3919 17-04-2007 22:11 GMT+2 saat | |||||||
MiNeCaNDestekleyen ![]()
|
Facebook'ta Paylaş
Tweet
2-3 sairin siirlerinden alıntılar var gibi biraz etki alrında yazılmış bi eser
| Yazar | Mesaj #4344 30-04-2007 20:31 GMT+2 saat | |||||||
katl-i vacipSüper Aktif Üye ![]()
|
Facebook'ta Paylaş
Tweet
gel demeden geldiği gibi git demeden gitti...
aşk böyle işte... gereksiz bişey diyerek aşık olmanı engeleyemeyecek kadar anidir aşk...