| Yazar | Mesaj #3069 06-04-2007 21:27 GMT+2 saat | |||||||
MiNeCaNDestekleyen ![]()
|
Facebook'ta Paylaş
Tweet
Ben seni sevmedimki
Sana birşey olduğunda hiç içim acımadı Göz göze geldiğimizde heyecanlanmadım Hiç kabuslar görerek uyanmadım Hiç aşkı yaşamadım Hiç sensiz kalmadım Hiç isyan etmedim Hiç ağlamadım Hiç keşkelerim olmadı Hiç düşünmedim seni Ellerini tutamadığımda Gözlerine bakmadığımda Sesini duymadığımda Yüzünü göremediğimde Aşkım diyemediğimde Hiç özlemedimki seni Dedim ya hiiiiiiçç çünki bu sölediklerimin hepsi koskoca bi yalan koskoca bi hiç Ben seni allahına kadar sevdim tanrılar misali taptım sana Senn saçının bir tek teline zarar geldiği zamn saniye saniye acı çektim her saniyede öldüm ben Gözgöze geldiğimizde içim içime sığmaz oldu kalp atışlarım hızlandı Her gece ayrılığın kabuslarıyla kan ter içinde uyandım sabahlara kadar hiç uyumadım Aşk'ı aşk'ı sende yaşadım ben sende var oldum yokluğunda yok oldum Ben; ben hep sensiz kaldım sensiz kaldığımda hayat durdu sanki etrafımda gülen neşeli insanlar yoktu herkez hüzünlüydü ve ağlıyordu Hep isyan ettim isyanım ne sana ne allahaydı yaşayamadığımız günlere yıllaraydı Hep ağladım gişinde , yokluğunda , beni sensiz ve sessiz bıraktığın günlerde Yaptığım hatalarda seni üzdüğüm o günlerde hep keşkelerim ama adı üstünde keşke . . . Seni düşünmediğim 1 saniyem bile olmadı sensiz ne hayalim vardı nede hayatım Ellerini tutmadığım zamn üşüdüm ellerim titredi Gözlerine bakmadığımda yüreği buz kesti içimdeki heyecan bitti Sesini duyamadığımda kulaklarım tokandı sağır oldum kimseyi duymaz oldum Gözlerimi kapattım yüzünü göremediğimde belki hayalini görürüm diye Bana birkez aşkım demediğin gün aşk'ın anlamı kalmadı bende Seni nasıl seviyorum ve nasıl özlüyorum biliyormusn??? Seni yüreğime sığdırmadığım kadar her nefes aldığımda seni seviyorum diyecek kadar çok seviyorum Ay geceye gün güneşe nasıl mecbursa bende sana öyle mecburum Özlemimi anlatmaya kelimeler yetmez seni senn yanındayken bile özlüyorum aşk nedir?? diye sorulduğunda bana aşk sensin diyorum BU YAZI BANA İBRAHİMÖ SADRİNİN ŞİİRİNİ HATIRLATTI Bu mesaj Admin tarafından düzenlendi (05-04-2008 16:42 GMT+2 saat, ago)
| Yazar | Mesaj #3302 09-04-2007 19:46 GMT+2 saat | |||||||
katl-i vacipSüper Aktif Üye ![]()
|
Facebook'ta Paylaş
Tweet
ben sevdim mi adam gibi severim...
tanrılar gibi taptım dio la manyağa bak!:D
| Yazar | Mesaj #3303 09-04-2007 19:49 GMT+2 saat | |||||||
|
| Tecrübe Puanı.: 100% |
Ruh Hali: Neutral
|
| Mesaj 5381 |
| Şehir: Huzuristan |
Ülke: ![]() |
| Meslek: Webmaster |
| Yaş: 35 |
LimeWire Çalışan Sorunsuz Sürüm Burada!
İnternet Download Manager 5.19 Full Crack % 100 Çalışıyor Denendi
TIKLA İNDİR!!
FORUMUMUZ VE LİNKLERİMİZ HERKESE AÇIK! BİZE DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜRLER!
HER TÜRLÜ KONUDA İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ!
FACEBOOK http://www.facebook.com/huseyincancalisan
LimeWire Çalışan Sorunsuz Sürüm Burada!
İnternet Download Manager 5.19 Full Crack % 100 Çalışıyor Denendi
TIKLA İNDİR!!

| Yazar | Mesaj #3335 10-04-2007 09:53 GMT+2 saat | |||||||
ghostHuzuristan Üyesi ![]()
|
Facebook'ta Paylaş
Tweet
şiir bana alıntı gibi geldi ama güzel
| Yazar | Mesaj #3382 10-04-2007 19:26 GMT+2 saat | |||||||
MiNeCaNDestekleyen ![]()
|
Facebook'ta Paylaş
Tweet
valla bana ibrahim sadriyi hatırlatıo bu şiir nasıda pis sewerim o şiirini bak hüzünlendim yine
| Yazar | Mesaj #3394 10-04-2007 19:36 GMT+2 saat | |||||||
katl-i vacipSüper Aktif Üye ![]()
|
Facebook'ta Paylaş
Tweet
of ya güzel bir duyguyu dahi anlatırken batırabiliosun muzur he..
ne demek çok pis severim ya...lütfen!!
| Yazar | Mesaj #3398 10-04-2007 19:39 GMT+2 saat | |||||||
MiNeCaNDestekleyen ![]()
|
Facebook'ta Paylaş
Tweet
offf gelmeyin üzerime çok pis sewerim işte aaaaa:D
| Yazar | Mesaj #3561 13-04-2007 17:09 GMT+2 saat | |||||||
@KeDi@![]() Süper Aktif Üye ![]()
|
Facebook'ta Paylaş
Tweet
çok güzel şiir
![]() |
| Yazar | Mesaj #3574 13-04-2007 23:16 GMT+2 saat | |||||||
MiNeCaNDestekleyen ![]()
|
Facebook'ta Paylaş
Tweet
beğenmene sewindim :D
| Yazar | Mesaj #3577 13-04-2007 23:31 GMT+2 saat | |||||||
UguRHuzuristan Üyesi ![]()
|
Facebook'ta Paylaş
Tweet
"Bana birkez aşkım demediğin gün aşk'ın anlamı kalmadı bende " her cümleyi ne kadar düşünerek bulmuştur bu adam helal olsun