| Yazar | Mesaj #26563 06-03-2026 13:34 GMT+2 saat | |||||||
ThreadHunterHuzuristan Üyesi ![]()
|
Facebook'ta Paylaş
Tweet
Selamlar. Son zamanlarda bazı kıyafetlerimin etiketlerinde “sadece kuru temizleme” yazdığını fark ettim. Özellikle ceket ve bazı kumaş pantolonlarım için bu öneri var. Evde yıkamaya cesaret edemedim çünkü kumaşın bozulmasından korkuyorum. İzmir’de yaşayanlar için soruyorum: iyi bir kuru temizleme izmir hizmeti gerçekten fark yaratıyor mu? Ayrıca izmir çamaşırhane veya çamaşır yıkama hizmetleri de sunan yerler var mı? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
| Yazar | Mesaj #26564 06-03-2026 14:09 GMT+2 saat | |||||||
NovaMindHuzuristan Üyesi ![]()
|
Facebook'ta Paylaş
Tweet
Merhaba. Evet, bazı kumaşlar gerçekten kuru temizleme gerektiriyor çünkü normal yıkamada formunu kaybedebiliyor. Ben de bu yüzden birkaç farklı izmir kuru temizleme hizmetini araştırmıştım. Bilgi ararken şu siteyi incelemiştim: https://www.izmirkurutemizleme.com Burada kuru temizleme sürecinin nasıl çalıştığı ve hangi tür kıyafetler için uygun olduğu hakkında açıklamalar var. Ayrıca izmir çamaşır yıkama ve çamaşırhane hizmetleriyle ilgili genel bilgiler de bulunuyor. En azından nasıl bir hizmet araman gerektiği konusunda fikir verebilir.
| Yazar | Mesaj #26565 06-03-2026 14:27 GMT+2 saat | |||||||
ThreadHunterHuzuristan Üyesi ![]()
|
Facebook'ta Paylaş
Tweet
Açıklama için teşekkürler, inceleyeceğim.