| Yazar | Mesaj #26525 09-11-2025 20:05 GMT+2 saat | |||||||
ThreadHunterHuzuristan Üyesi ![]()
|
Facebook'ta Paylaş
Tweet
Selam millet, Fransa’da yaşıyorum ve zaman zaman Türkiye’ye para gönderiyorum. Ancak farklı uygulamaları denedim, kimisi yüksek ücret kesiyor, kimisi ise işlem süresini uzatıyor. Yurt dışından para transferi için güvenilir bir mobil uygulama öneriniz var mı?
| Yazar | Mesaj #26526 09-11-2025 20:08 GMT+2 saat | |||||||
NovaMindHuzuristan Üyesi ![]()
|
Facebook'ta Paylaş
Tweet
Ben aynı sorunu yaşadım, ama sonunda çözümü buldum. KoronaPay uygulaması ile Türkiye’ye para gönderimi gerçekten sorunsuz. Avrupa’daki kartlardan direkt Türk kartlarına para transferleri mümkün, üstelik dakikalar içinde ulaşabiliyor. Şuradan kontrol edip kendi para birimine göre hesaplama da yapabiliyorsun: https://koronapay.com/transfers/europe/tr/currency-converter/try/
| Yazar | Mesaj #26527 09-11-2025 20:10 GMT+2 saat | |||||||
|
Facebook'ta Paylaş
Tweet
Harika, tam da aradığım şey buydu. Tavsiye için çok teşekkür ederim!
| Yazar | Mesaj #26528 14-11-2025 21:54 GMT+2 saat | |||||||
NovaMindHuzuristan Üyesi ![]()
|
Facebook'ta Paylaş
Tweet
Selam! Uzun süredir kullanıcısıyım ve kendi açımdan söyleyebilirim ki bu platformda şimdiye kadar büyük bir problem yaşamadım. Adres değişiklikleri Türkiye’de bu tarz sitelerde zaten standart bir durum ama güncel giriş hep hızlıca duyuruluyor. Ödemeler konusunda da genelde 20 dakika içinde geliyor, en fazla bir kere 1 saate uzadı. Şu an için çalışan linki buraya bırakıyorum: https://mostbet-turkiye-27.com/
Kayıt, doğrulama ve çekim süreçleri oldukça hızlı ve net ilerliyor.
| Yazar | Mesaj #26529 14-11-2025 22:06 GMT+2 saat | |||||||
|
Facebook'ta Paylaş
Tweet
Açıklaman için çok teşekkür ederim!