[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  

Yazar Mesaj   #21075  02-07-2010 18:48 GMT+2 saat  

moonlight

Admin

Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Facebook'ta Paylaş
Siirt'in Pervari ilçesinde terör örgütü PKK ile girilen çatışmada şehit düşen Piyade Komando Üsteğmen Mustafa Çuhadar ve Uzman Çavuş Yunus Berber'ın Konya ve Karaman'daki baba evlerine ateş düştü.

TSK'tan açıklama:
'2. Saldırı teşebbüsüne güvenlik güçlerince anında karşılık verilmiş, ancak teröristler tarafından açılan ilk ateş sonucu; 1 Subay, 1 Astsubay, 1 Uzman Çavuş ve 1 Er yaralanmıştır. Yaralı personel helikopterle tahliye edilmiş, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen yaralı subay ve uzman çavuş Yunus Berber (Karaman'lı) kurtarılamadı.

Evli ve 2 çocuk babası olan Yunus Berber'in Eşi Muğla da Öğretmenlik yapıyor.. 2 yıl önce Babasını Kaybeden Yunus Berber'in Annesi yukarı Çağlar köyünde yaşıyor.

Siirt'in Pervari ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarıyla girilen çatışmada ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Piyade Komanda Uzman Çavuş Yunus Berber'in eşi Yasemin Berber acı haberi ziyaret için geldiği Konya'daki babasının evinde aldı.

Çatışmada ağır yaralanan Piyade Komando Uzman Çavuş Yunus Berber, kaldırıldığı hastanede şehit oldu. Şehit Uzman Çavuş Berber'in eşi Yasemin Berber'e acı haber, ziyaret için geldiği Konya'daki babası Mahmut Özalp'ın evinde verildi. Eşinin şehadet haberiyle gözyaşlarına boğulan Yasemin Berber, eşiyle en son dün sabah görüştüklerini belirterek, "Bana operasyona gitmediklerini ve rahat olmamı söyledi. Kapatırken de 2.5 yaşındaki kızımız Esila Nur'u öpmemi söyledi" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Öte yandan, şehit Uzman Çavuş Yunus Berber'in Bayburt 48. Piyade Tugayı'nda görevli olduğu ve geçici görevle Siirt'e geldiği öğrenilirken, şehidin cenazesinin baba ocağı olan Karaman'ın Ermenek ilçesinde düzenlenecek askeri törenin ardından ölen babası ve ağabeyinin mezarlarının yanına defnedileceği bildirildi.

HUZURİSTAN - Temiz Bilgi
2025-12-05 19:55
Fatal error : Shield protection activated, please retry in 45 seconds...
After this duration, you can refresh the current page to continue.
Last action was : Hammering