[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #20564  12-06-2010 21:50 GMT+2 saat  

didem


Süper Aktif Üye


Tecrübe Puanı.: 64.9%
Ruh Hali: Neutral
Mesaj 908
Şehir: .....
Ülke:
Meslek: _____=)
Yaş:
Facebook'ta Paylaş
Malzemeler :

Yarım kilo ıspanak
Yarım kg. mantar
1 tavuk göğsü
1 soğan
2 diş sarımsak
Sıvıyağ
Tuz, Karabiber

Beşamel Sosu İçin

1 tepeleme çorba k. söke un
2 su b. süt
Tuz
Karabiber
Muskat
Sıvıyağ

Hazırlanışı

Ocağın üzerine iki tava alalım. ikisine de sıvıyağ ekleyemelim. Birinci tavada soğan ve sarımsak sotelemiş üzerine tavuk ve mantar ilave edip soteleyelim.
ikinci tavada ise doğranmış ıspanakları soteleyelim. İkisi de sotelenince bir araya alalım.
Beşamel sosu için unu sıvıyağda kavurmaya başlayın. Unun kokusu çıkınca üzerine sütü ekleyerek tuzunu, baharatını ve muskatını ekleyip çırparak pişirin.
Ispanaklı tavuğu minik güveç kaplarına alın. Üzerine beşamel sosu paylaştırın. Kaşar peyniri rendesini de ekleyerek önceden ısıtılış 190 derecede pişirin.

__________________
Gender_Bayan Çevirimiçi durumu   

HUZURİSTAN - Temiz Bilgi
2025-12-05 09:35
Fatal error : Shield protection activated, please retry in 129 seconds...
After this duration, you can refresh the current page to continue.
Last action was : Hammering