[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  

Yazar Mesaj   #20364  13-05-2010 19:08 GMT+2 saat  

moonlight

Admin

Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Facebook'ta Paylaş
Müzmin bekar Beyaz, sonunda gönlünün sultanını buldu.

Ünlü şovmen bir süredir Acun Ilıcalı'nın 'Yetenek Sizsiniz' yarışmasını sunan Tanem Sivar'la aşk yaşıyor. Beyaz'ın, sevgilisini annesiyle de tanıştırdığı öğrenildi

GECEDE BULUŞTULAR

Beyazcephesinde yeni bir aşk haberi var! Ünlü şovmen, yıllardır aradığı büyük aşkı nihayet buldu. Beyaz bir süredir, Acun Ilıcalı 'nın Yetenek Sizsiniz programının sunucusu olarak ekranlara gelen Tanem Sivar' la aşk yaşıyor. İkilinin aşkı Beyaz'ın iki haftada bir evin de düzenlediği Türk Müziği gecesinde başladı. Bu gecelerden birine katılan Sivar'a abayı yakan ünlü şovmen, geçtiğimiz günlerde güzel sunucuya açıldı.

BEYAZ'A KAYITSIZ KALMADI

TanemSivar, Beyaz'ın ilan-ı aşkına kayıtsız kalmayınca ikilinin ilişkisi başladı. Yakınları, Beyaz'ın çok mutlu olduğunu ve sevgilisi için, "Yıllardır aradığım aşkı nihayet buldum" dediğini söylüyor. Her fırsatta evlenmek istediğini söyleyen ünlü şo menin, sevgilisini annesiyle de tanıştırdığı öğrenildi. Bu arada ilişkilerini gözlerden uzak yaşayan çiftin aşkını sadece yakın dostları biliyor.
beyazın yeni sevgilisi kim tanem sivarla çıkıyorlarmı evleneceklermi nişanlılar mı evlendilermi aşıklar mı fotoları fotoğrafları resimleri aşkları gerçekm, ayrıldılarmı birliktelermi nerde oturuyor nerelidir msnsi düğün ne zaman nerde olacak
Haberturk

-----------------------------
nişanlandılar mı

İddiaya göre ünlü şovmen, sevgilisi Sivar'ı annesi Nurten Hanım ile tanıştırdı. Annesinden onay aldıktan sonra ilişkisini kameralardan kaçmadan yaşamaya devam eden Öztürk, kısa süre önce de Sivar'a evlenme teklif etti. Ve ikili, nişan yüzüklerini takıp düğün hazırlıklarına başladı. Çiftin bu yaz Esma Sultan Yalısı'nda yapılacak görkemli bir törenle evleneceği konuşulurken, Beyaz bir açıklama yaptı:

"Nişanlandığımız ve hatta yalı baktığımız yazıldı. Ama bizim ilişkimiz başlayalı daha iki ay oldu. Henüz birbirimizi tanıma aşamasındayız. Evlilik fikri şimdilik bize uzak."

Damadı seviyorum
Acun Ilıcalı, 'Yetenek Sizsiniz' yarışmasının Avrupa temsilcisi Jamie Lynn ile Eftelya Balıkçısı'ndan çıkarken görüntülendi. Ilıcalı, birlikte çalıştığı Tanem Sivar'ın sevgilisi ünlü şovmen Beyaz hakkında konuştu: Beyaz çok kalender ve sevdiğim biri insan. Bu yüzden ona her fırsatta takılıyorum.
(Hürriyet)

Bu mesaj moonlight tarafından düzenlendi (11-06-2010 12:06 GMT+2 saat, ago)

Yazar Mesaj   #20377  15-05-2010 13:26 GMT+2 saat  

ahmet

Tecrübe Puanı.: 0%
Ruh Hali: Belirtilmedi.
Ülke:
Meslek:
vay be. Hayırlı ossunn...

Yazar Mesaj   #20378  15-05-2010 15:50 GMT+2 saat  

Can

Admin

Tecrübe Puanı.: 100%
Ruh Hali: Neutral
Mesaj 5381
Ülke:
Meslek: Webmaster
Facebook'ta Paylaş
güzel kız =) allah daim etsin..

FORUMUMUZ VE LİNKLERİMİZ HERKESE AÇIK! BİZE DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜRLER!
HER TÜRLÜ KONUDA İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ!
FACEBOOK http://www.facebook.com/huseyincancalisan

LimeWire Çalışan Sorunsuz Sürüm Burada!
İnternet Download Manager 5.19 Full Crack % 100 Çalışıyor Denendi
TIKLA İNDİR!!
Kullanıcın Sayfasını Ziyaret Et Gender_Bay Çevirimiçi durumu