| Yazar | Mesaj #18467 07-12-2009 12:00 GMT+2 saat | |||||||
|
| Tecrübe Puanı.: 96% |
Ruh Hali: Neþeli
|
| Mesaj 4213 |
| Şehir: istanbul |
Ülke: ![]() |
| Meslek: gecelerin adamı :)) |
| Yaş: 37 |
disko kralı medya kralı izle 6 aralık 2009 pazar akşamı bölümünü izle son bölümü izle
konukları gökhan yıkılkan bir zahmet namı diğer ünlü şair arif üslup den den dın dın kafiye uyumu =)
ece vahapoğlu öteki kitabıyla
gürgen öz, vj bülent pınar aylin ..
tıkla izle
http://www.dailymotion.com/video/xbjr.....e-d_shortfilms
arif uslup un şiirleri =) kitabın üstünde yazanlar :
gözlerindeki kafiye yalanları ölsün, ölsün de küllerinden ben doğayım..
merzifon çayı hediyelidir..
Medya, Kralı:, Gürgen, Öz, Pınar, Aylin, Vj, Bülent, part, kısım, Kaliteli, Aralık, krali, gurgen, oz, bulent, disko, 06.12, 06.12.2009, 07.12, 07.12.2009, Medya Kralı - Gürgen Öz - Pınar Aylin - Vj Bülent , Medya Kralı - Gürgen Öz - Pınar Aylin - Vj Bülent , Medya Kralı - Gürgen Öz - Pınar Aylin - Vj Bülent , Medya Kralı - Gürgen Öz - Pınar Aylin - Vj Bülent , Medya Kralı - Gürgen Öz - Pınar Aylin - Vj Bülent , Medya Kralı - Gürgen Öz - Pınar Aylin - Vj Bülent , video, video izle, medya kralı, medya kralı izle, medya kralı videoları, medya kralı videoları izle, medya kralı video, medya kralı video izle
konukları gökhan yıkılkan bir zahmet namı diğer ünlü şair arif üslup den den dın dın kafiye uyumu =)
ece vahapoğlu öteki kitabıyla
gürgen öz, vj bülent pınar aylin ..
tıkla izle
http://www.dailymotion.com/video/xbjr.....e-d_shortfilms
arif uslup un şiirleri =) kitabın üstünde yazanlar :
gözlerindeki kafiye yalanları ölsün, ölsün de küllerinden ben doğayım..
merzifon çayı hediyelidir..
Medya, Kralı:, Gürgen, Öz, Pınar, Aylin, Vj, Bülent, part, kısım, Kaliteli, Aralık, krali, gurgen, oz, bulent, disko, 06.12, 06.12.2009, 07.12, 07.12.2009, Medya Kralı - Gürgen Öz - Pınar Aylin - Vj Bülent , Medya Kralı - Gürgen Öz - Pınar Aylin - Vj Bülent , Medya Kralı - Gürgen Öz - Pınar Aylin - Vj Bülent , Medya Kralı - Gürgen Öz - Pınar Aylin - Vj Bülent , Medya Kralı - Gürgen Öz - Pınar Aylin - Vj Bülent , Medya Kralı - Gürgen Öz - Pınar Aylin - Vj Bülent , video, video izle, medya kralı, medya kralı izle, medya kralı videoları, medya kralı videoları izle, medya kralı video, medya kralı video izle
Bu mesaj Can tarafından düzenlendi (23-04-2010 23:40 GMT+2 saat, ago)

| Yazar | Mesaj #19656 12-04-2010 22:09 GMT+2 saat | |||||||
|
| Tecrübe Puanı.: 0% |
Ruh Hali: Belirtilmedi.
|
| Mesaj |
| Şehir: |
Ülke: ![]() |
| Meslek: |
| Yaş: |
Gözlerinin içine baktım didindin Gördüm didindin
Yalandan da olsa didindin beni sevdin didindin