[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  

Yazar Mesaj   #19630  12-04-2010 11:01 GMT+2 saat  

moonlight

Admin

Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Facebook'ta Paylaş
Bihter silikon taktırdı mı?
Beren Saat yeni silikonları ile göğsünü gere gere reklam filminde oynadı..

Beren, saatleri ileriye aldırdı! Aşk-ı Memnu dizisiyle şöhretinin zirvesine tırmanan güzel oyuncu Beren Saat, kazanımlarını yine kendisine yatırıyor. Küçük göğüslerinden memnun olmayan Saat, bir süre önce özel bir hastanede estetik operasyon yaptırdı ve göğüslerine silikon taktırdı. Kendisini ünlü bir estetik cerrahın ellerine teslim eden ve diri göğüslere kavuşan güzel oyuncu, yeni anlama yaptığı deodorant markasının reklamlarında göğsünü gere gere rol aldı.

ARTIK GÖĞSÜNÜ GERE GERE GEZİYOR

AŞK-ı Memnu dizisinin son bölümlerinde bariz şekilde fark edilen estetik operasyon, deodorant reklamında kendisini şüphelere yer bırakmayacak şekilde belli etti. Silikonlu göğüsleri sayesinde vücuduyla barışan Beren Saat, geçtiğimiz aylarda vizyona giren 'Gecenin Kanatları ' adlı film de küçük göğüsleriyle gündeme gelmiş, rol arkadaşı Mu rat Ünalmış 'Beren'in göğüslerine bakmadım' demişti. Ünalmış' ın bu sözleri üzerine Müjde Ar da, 'Bakmamış, çünkü bakacak bir şey bulamamış' yorumuyla Saat'le dalga geçmişti.

Beren Saat'in rol aldığı reklam filminde göğüslerinin iriliği konuşuluyor.

Haziranda final yapacak “Aşk - ı Memnu” dizisinin Bihter’i Beren Saat’in, rol aldığı deodorant reklamında dikkat çeken iri göğüsleri silikon taktırdığı dedikodularına yol açtı.

Saat ise “Silikona hiç ihtiyacım yok. Ayrıca hangi arada silikon taktırabilirim ki? Haftanın kaç günü setteyim” dedi. Öte yandan perşembe günü yayınlanacak “Aşk - ı Memnu” dizisinde Saat’in canlandırdığı Bihter, bir sinir krizi daha geçirecek. Özellikle oyuncuların isteği üzerine bu sezon bitirilecek dizinin finalinde Bihter intihar edecek.
Beren Saat pozları

bihter silikonmu taktırdı estetikmi oldu yaptırdımı göğüsleri büyümüş mü taktırdımı meme ameliyetı oldumu yeni göğüsleri eski göğüsleri fotoğrafları fotosu yeni hali resmileri yaptırdımıberen saat göğüs estetiği oldumu beren saat silikon mu yaptırdı

Bu mesaj moonlight tarafından düzenlendi (19-04-2010 16:59 GMT+2 saat, ago)