[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #16694  06-09-2009 13:35 GMT+2 saat  

didem


Süper Aktif Üye


Tecrübe Puanı.: 64.9%
Ruh Hali: Neutral
Mesaj 908
Şehir: .....
Ülke:
Meslek: _____=)
Yaş:
Facebook'ta Paylaş
[URL=http://img524.imageshack.us/i/balikkucuk1237829075.jpg/][IMG]http://img524.imageshack.us/img524/4861/balikkucuk1237829075.jpg[/IMG][/URL]


Balık Buğulama

Malzemeler


1 adet beyaz etli balık

1 buçuk su bardağı domates suyu

1 su bardağı su

2 adet defne yaprağı

2 diş sarımsak

1 adet soğan

3 çay kaşığı sıvı yağ

1 çorba kaşığı un

1 çay kaşığı karabiber

1 çay kaşığı kırmızıbiber

1 dilim limon

1 çorba kaşığı soya sosu

Tuz

Balık Buğulama

Hazırlanışı

Mevsimlik beyaz etli balığı fileto biçiminde temizleyin. Geniş bir tencereye alın. 1 buçuk su bardağı domates suyu ve 1 su bardağı suyu tencereye dökün. 2 adet defne yaprağını tencereye ekleyin. 2 diş sarımsağı dövün.
Soğanı yemeklik doğrayın. Sıvı yağla birlikte tencereye alın. 1 dilim limon, soya sosu, 1 çay kaşığı karabiber, 1 çay kaşığı kırmızıbiber ve yeterli miktarda tuz ilave edin. Tenceredeki su kaynayınca, üzerine 1 çorba kaşığı unu yavaş yavaş serpin. Topaklaşmaması için kaşıkla iyice karıştırın. Bu şekilde 5-10 dakika daha kaynatın.
Daha sonra çukur bir servis tabağına alın. Dilerseniz üzerine bir miktar baharat ve ince kıyılmış dereotu ekleyip sıcak şekilde servis yapın.

__________________
Gender_Bayan Çevirimiçi durumu   

HUZURİSTAN - Temiz Bilgi
2025-12-05 11:11
Fatal error : Shield protection activated, please retry in 117 seconds...
After this duration, you can refresh the current page to continue.
Last action was : Hammering