| Yazar | Mesaj #16288 04-09-2009 21:48 GMT+2 saat | |||||||
didemSüper Aktif Üye ![]()
|
Facebook'ta Paylaş
Tweet
Malzemeler
4 adet kemiksiz tavuk göğsü 1 su bardağı kaşar peyniri rendesi 1 çay kaşığı karabiber 1 su bardağı un 1 adet yumurta Kızartmak için: Sıvı yağ Yemeğin Tarifi Önceden kasaba kemiklerini çıkarttırdığınız ve incelttirdiğiniz tavuk göğüslerini mutfak tezgahına yayın, 1 su bardağı kaşar peyniri rendesini, 1 çay kaşığı karabiber ile karıştırın. Tavukların içine bu harcı doldurun. Rulo biçiminde sarın. Önce una, sonra yumurtaya bulayın Sıvı yağı kızdırın. Tavukları içine atıp, çevirerek kızartın. Not: Tavuk rulolarının açılmaması için kürdanla tutturun.
__________________
|
|||||||
![]() |




