[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  

Yazar Mesaj   #16271  04-09-2009 18:12 GMT+2 saat  

moonlight

Admin

Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Facebook'ta Paylaş
Bihterin Kullandığı Çantalar

Louis Vuitton bihterin çantası

burberry marka

bihterin güneş gözlükleri
bihterin gözlüğü biyterin gözlüğü

markası emilio pucci Fiyatı 300$ civarı

diğer bir güneş gözlüğü Emporio Armani fiyatı 9524 dolar

markası dolce gabbana D&G

Bu mesaj moonlight tarafından düzenlendi (10-09-2009 12:57 GMT+2 saat, ago)

Yazar Mesaj   #16280  04-09-2009 18:37 GMT+2 saat  

ahmet

Tecrübe Puanı.: 0%
Ruh Hali: Belirtilmedi.
Ülke:
Meslek:
Kaliteli Mallar Tabi Doğal Olarak

Yazar Mesaj   #16863  07-09-2009 15:33 GMT+2 saat  

moonlight

Admin

Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Facebook'ta Paylaş
Sıcağı sıcağına az önce Aşk-ı-Memnu dizisinin makyaj artisti Gülcan Bayar Öğe ile konuştum, birkaç gündür devamlı arıyordum ama bir türlü müsait olduğu bir anı yakalayamamıştım, (Çarşamba ve perşembe hariç haftanın hergünü sete gidiyor) kendisi çok nazik, detaylı şekilde bana dizinin ünlü oyuncularının makyajları ve kullandığı kozmetikleri açıkladı.

Öncelikle, Öğe, Beren Saat’in çok sade bir genç kadın olduğunu ve Bihter karakterine dönüşmesinin uzun sürdüğünü söyledi.

Bihter’in makyaj çantasında M.A.C marka ürünler ön planda. Dizi makyajında yüzüne uygulanan fondöten ve parlamaları engelleyen pudra M.A.C’den. (İnce bir yapısı oluşu ve kolay uygulanması yüzünden Face&Body Foundation çekim makyajlarında birçok makyaj artistinin tercihi, pudra olarak Studio Fix Powder tercih ediliyor) Keza allık ve Bihter’in olmazsa olmazı siyah kalem de yine M.A.C ( Bu arada kullanılan kalem M.A.C Powerpoint isimli kalem, suya ve uzun saatler kullanmaya dayanıklı, akmıyor, bulaşmıyor, uzun set çekimlerini düşünürsek ideal bir ürün)
beren saat hangi marka göz kalemi far kullanıyor Bu dizide ruj renklerini çok beğendiğimi daha önce yazmıştım, Bihter’in dudaklarında Chanel ve Dior marka rujlar kullanılıyor. (Chanel, Hydrabase ve Dior Rouge dudaklara nem kazandıran ve besleyen rujlar, bu yüzden çok kolay bir sürüme sahipler. Bihter’in bazı gece makyajında terch ettiği kırmızı ruj ise Chanel, Hydrabase No: 70, Barcelona Red)

Yataktan yeni kalktığı,normalde makyajsız olması gereken sahnelerde ne tarz br makyaj uygulandığını sordum, Öğe, gayet içtenlikle söz konusu Bihter olunca gözlerinin bir şekilde ön planda olması gerektiğini söylüyor. Bunun için makyajsız görünmesi gereken sahnelerde bile kirpiklerini belirginleştirmek için maskara kullanıldığını söylüyor.

Peyker’i oynayan güzel oyuncu Nur Aysan’ın dudak makyajında genelde profesyonel ekran makyajları için tercih edilen Ben NYE marka kullanılıyormuş. Renk skalası çok geniş olan Ben NYE markasına www.bennye.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Nebahat Çehre, kendi makyajını kendi yapıyormuş, Öğe, sadece son dokunuşları yapıyormuş. Valla yıllardır kendi makyajını kendi yaparmış zaten Çehre, kendi suratını ve renklerini çok iyi tanıdığı apaçık ortada. Onun makyajında da M.A.C ve Chanel markası ağırlıkta olduğunu söyledi Öğe. (Çehre, M.A.C Creme Lipstick rujların bej-pembe-kahve, nescafe tonlarını sıkça kullanıyor dudaklarına)

Ve gelelim Deniz hanıma, “Siz mi yoksa Zerrin hanım mı istedi bu eyeliner olayını diye sordum,” Meğersem dizi öncesi oturup hep beraber karar vermişler makyajlara. Makyaj karakterlerin bir parçası olduğu için doğru tercihler yapmak gerektiğini söyledi Öğe.

Eyeliner ve göz kapaklarına gölge yapmalarının Mademoiselle’in geleneksel, klasik yeniliklere açık olmayan tutucu tarafını simgelediğini söyledi. Öğe, Mademoiselle’in saçı ve makyajının çok net olduğunu neredeyse hiç değişmediğine dikkat çekti.
-pudram.com-
Etiketler: Allık, Aşk-ı-Memnu, Ben NYE, Beren Saat, Bihter, Chanel, Christian Dior, Dior Rouge, Eyeliner, Face&Body Foundation, Fondöten, Göz Kalemi, Gülcan Bayar Öğe, Hydrabase, M.A.C, Nebahat Çehre, Nur Aysan, Peyker, PowerPoint, Pudra, Studio Fix Powder, Zerrin Tekindor

Bu mesaj moonlight tarafından düzenlendi (21-09-2009 19:31 GMT+2 saat, ago)