| Yazar | Mesaj #13799 27-04-2009 15:55 GMT+2 saat | |||||||
|
| Tecrübe Puanı.: 0% |
Ruh Hali: Belirtilmedi.
|
| Mesaj |
| Şehir: |
Ülke: ![]() |
| Meslek: |
| Yaş: |
Supangle Tarifi

Supangle İçin Malzemeler
* 1 litre süt
* 3 adet yumurta
* 3 çorba kaşığı un
* 3 çorba kaşığı kakao
* 1,5 su bardağı toz şeker
* 1 çay bardağı fındık
* 1 kakaolu pandispanya
Supangle Tarifi
Tencereye sütü alın. İçine yumurta sarılarını ekleyin. Unu, tozşekeri, kakaoyu da ekleyip ocak üstünde karıştırarak pişirin. Kupların içine evde kalmış herhangi bir kakaolu kekden bir parça koyun.
Şekerli su ile ya da pekmezli su ile yada sulandırılmış marmelat ile ıslatın. Üzerine pişirdiğiniz karışımı dökün. Üzerin fındıkla süsleyin. İyice soğutup soğuk ikram edin.
Dilerseniz Fındık Kullanmadan da Muhteşem Tada Ulaşabilirsiniz.

Supangle İçin Malzemeler
* 1 litre süt
* 3 adet yumurta
* 3 çorba kaşığı un
* 3 çorba kaşığı kakao
* 1,5 su bardağı toz şeker
* 1 çay bardağı fındık
* 1 kakaolu pandispanya
Supangle Tarifi
Tencereye sütü alın. İçine yumurta sarılarını ekleyin. Unu, tozşekeri, kakaoyu da ekleyip ocak üstünde karıştırarak pişirin. Kupların içine evde kalmış herhangi bir kakaolu kekden bir parça koyun.
Şekerli su ile ya da pekmezli su ile yada sulandırılmış marmelat ile ıslatın. Üzerine pişirdiğiniz karışımı dökün. Üzerin fındıkla süsleyin. İyice soğutup soğuk ikram edin.
Dilerseniz Fındık Kullanmadan da Muhteşem Tada Ulaşabilirsiniz.
__________________



