| Yazar | Mesaj #12364 04-03-2009 23:25 GMT+2 saat | |||||||
|
| Tecrübe Puanı.: 96% |
Ruh Hali: Neþeli
|
| Mesaj 4213 |
| Şehir: istanbul |
Ülke: ![]() |
| Meslek: gecelerin adamı :)) |
| Yaş: 37 |
Prenses Kakamura Tatlısı Tarifi (yemekteyiz)
Zeynep Hanım'dan Prenses Kakamura
2 kutu toz krem şanti
2 oaket kakolu bisküvi
1 paket beze
2 subardağından biraz az soğuk süt
arzuya göre pastane işi damla çikolata
2 paket hazır çikolata sos
Kremşantiler derin bir kapta soğuk sütle çırpılır, kakaolu bisküvitler küçücük parçalar halinde kırılır ve kremşantilerin içine eklenir. İyice karıştıktan sonra içi alimünyum folio ile kaplanmış borcam ya da pyrex kabın içine 3'te biri dolacak şekilde konur, bezeler yerleştirilir ve damla çikolata kullanmak isterseniz hepsi beraber bezelerin üstüne dökülür. Sıkıştırarak yerleştirdiktem sonra en üste tekrar beze yerleştirilir ve folyo ile kaplanarak derin dondurucuya atılır. donduktan sonra servis yapılmasına yakın çikolata sos hazırlanır ve üstüne kaplanır. Arzuya göre hindistan cevizi rendesiyle süslenir, soğuk servis yapılır. Afiyet olsun
Zeynep Hanım'dan Prenses Kakamura
2 kutu toz krem şanti
2 oaket kakolu bisküvi
1 paket beze
2 subardağından biraz az soğuk süt
arzuya göre pastane işi damla çikolata
2 paket hazır çikolata sos
Kremşantiler derin bir kapta soğuk sütle çırpılır, kakaolu bisküvitler küçücük parçalar halinde kırılır ve kremşantilerin içine eklenir. İyice karıştıktan sonra içi alimünyum folio ile kaplanmış borcam ya da pyrex kabın içine 3'te biri dolacak şekilde konur, bezeler yerleştirilir ve damla çikolata kullanmak isterseniz hepsi beraber bezelerin üstüne dökülür. Sıkıştırarak yerleştirdiktem sonra en üste tekrar beze yerleştirilir ve folyo ile kaplanarak derin dondurucuya atılır. donduktan sonra servis yapılmasına yakın çikolata sos hazırlanır ve üstüne kaplanır. Arzuya göre hindistan cevizi rendesiyle süslenir, soğuk servis yapılır. Afiyet olsun





