| Yazar | Mesaj #12254 22-02-2009 12:33 GMT+2 saat | |||||||
|
| Tecrübe Puanı.: 100% |
Ruh Hali: Neutral
|
| Mesaj 5381 |
| Şehir: Huzuristan |
Ülke: ![]() |
| Meslek: Webmaster |
| Yaş: 35 |
Çelişkili Sözler
”!Winston Churchill: Dünyada ortalıkta dolaşan bir sürü berbat yalan var, en kötüsü de yarısının doğru olması…
!Georg Hegel: Tarihten aldığımız ders, tarihten ders almadığımızdır.
!Simon Cameron: Dürüst politikacı, bir kere satın alınınca taraf değiştirmeyen politikacıdır.
!Doly Parton: Bu kadar ucuz görünmenin, ne kadar pahalıya mal olduğuna inanamazsınız.
!Mark Twain: Hiçbir zaman okulumun eğitimimi engellemesine izin vermedim.
!Kennedy: ABD, yerinde saymak için bile çok hızlı ilerlemelidir.
!Bacon: Bütün vaktinizi çalışmaya adamak tembelliktir.
!Zsa Zsa Gabor: Bir kız aşk için evlenmeli ve onu bulana kadar evlenmeye devam etmelidir.
!Shakespeare: En sahici şiir, uydurma olandır.
!Margaret Mead: Bir eşiniz daha olmadığını asla unutmayın. Tıpkı diğer herkes gibi.
!Woody Allen: Ölmekten korktuğumdan değil, sadece gerçekleştiğinde orada olmak istemiyorum.
!Alan Bennett: Çok sıkı bir şekilde denetlendiği sürece özgür ifadeden yanayım.
!Niels Bohr: Kuantum fiziği kafanızı karıştırmadıysa onu tam olarak anlamamışsınız demektir.
!Bob Hope: Bankalar, paraya ihtiyacınız olmadığını kanıtladığınızda size borç veren kurumlardır.
!W. Somerset Maugham: Emin olduğum tek bir şey varsa, o da insanın emin olabileceği çok az şey olduğudur.
!Elisabeth Marbury: Arkadaşlarınız ne kadar zenginse, o kadar pahalıya patlar.
!Coco Chanel: Bir kadının çıplaklığa en yakın olduğu an, en şık olduğu andır.
!Napolyon Bonaparte: Aşkta zafer kazanan, kaçıp giden erkektir.
!Charles Bukowski: Tabii ki bir insanı sevebilirsiniz, eğer onu yeterince tanımıyorsanız.
!Soren Kierkegaard: Mükemmel aşk, insanın kendisini mutsuz edecek kişiyi sevmesidir.
!Lionel Strachey: İstediğin kadını elde etmenin cezası, onu elinde tutmak zorunda olmandır.
!Finley Peter Dunne: İyi kocalar bekar kalır, evlenemeyecek kadar düşüncelidirler.
!Molly Mcgee: Bir erkek hiç neden yokken karısına çiçek getirmişse, bir nedeni vardır elbet.
SİYASETLE İLGİLİ TEZAT SÖZLER
!Tacitus: Devlet ne kadar yozlaşmışsa, o kadar çok kanun olur.
!Oscar Wilde: Siyasi partilere bayılıyorum. İnsanların siyasetten konuşmadığı tek yer orası kaldı.
!Edmund Burke: Zayıf bir hükümet kadar baskıcı ve adaletsiz olanı yoktur.
!Charles De Gaulle: Siyasetçi, efendi olabilmek için uşak gibi görünür.
!Dwight D. Eisenhower: Askeri açıdan güçlü olmamız gerekir ancak belirli bir aşamadan sonra askeri güç, ulusal zayıflığa yol açar.
!Çiçero: Adaletin aşırısı, aşırı adaletsizliktir.
!Konfüçyüs: Asıl bilgi, insanın cehaletinin sınırlarını tanımasında yatar.
!Eleanor Roosevelt: Yoksulluk çok pahalı bir lüks. Maliyetini karşılayamayız.”
”!Winston Churchill: Dünyada ortalıkta dolaşan bir sürü berbat yalan var, en kötüsü de yarısının doğru olması…
!Georg Hegel: Tarihten aldığımız ders, tarihten ders almadığımızdır.
!Simon Cameron: Dürüst politikacı, bir kere satın alınınca taraf değiştirmeyen politikacıdır.
!Doly Parton: Bu kadar ucuz görünmenin, ne kadar pahalıya mal olduğuna inanamazsınız.
!Mark Twain: Hiçbir zaman okulumun eğitimimi engellemesine izin vermedim.
!Kennedy: ABD, yerinde saymak için bile çok hızlı ilerlemelidir.
!Bacon: Bütün vaktinizi çalışmaya adamak tembelliktir.
!Zsa Zsa Gabor: Bir kız aşk için evlenmeli ve onu bulana kadar evlenmeye devam etmelidir.
!Shakespeare: En sahici şiir, uydurma olandır.
!Margaret Mead: Bir eşiniz daha olmadığını asla unutmayın. Tıpkı diğer herkes gibi.
!Woody Allen: Ölmekten korktuğumdan değil, sadece gerçekleştiğinde orada olmak istemiyorum.
!Alan Bennett: Çok sıkı bir şekilde denetlendiği sürece özgür ifadeden yanayım.
!Niels Bohr: Kuantum fiziği kafanızı karıştırmadıysa onu tam olarak anlamamışsınız demektir.
!Bob Hope: Bankalar, paraya ihtiyacınız olmadığını kanıtladığınızda size borç veren kurumlardır.
!W. Somerset Maugham: Emin olduğum tek bir şey varsa, o da insanın emin olabileceği çok az şey olduğudur.
!Elisabeth Marbury: Arkadaşlarınız ne kadar zenginse, o kadar pahalıya patlar.
!Coco Chanel: Bir kadının çıplaklığa en yakın olduğu an, en şık olduğu andır.
!Napolyon Bonaparte: Aşkta zafer kazanan, kaçıp giden erkektir.
!Charles Bukowski: Tabii ki bir insanı sevebilirsiniz, eğer onu yeterince tanımıyorsanız.
!Soren Kierkegaard: Mükemmel aşk, insanın kendisini mutsuz edecek kişiyi sevmesidir.
!Lionel Strachey: İstediğin kadını elde etmenin cezası, onu elinde tutmak zorunda olmandır.
!Finley Peter Dunne: İyi kocalar bekar kalır, evlenemeyecek kadar düşüncelidirler.
!Molly Mcgee: Bir erkek hiç neden yokken karısına çiçek getirmişse, bir nedeni vardır elbet.
SİYASETLE İLGİLİ TEZAT SÖZLER
!Tacitus: Devlet ne kadar yozlaşmışsa, o kadar çok kanun olur.
!Oscar Wilde: Siyasi partilere bayılıyorum. İnsanların siyasetten konuşmadığı tek yer orası kaldı.
!Edmund Burke: Zayıf bir hükümet kadar baskıcı ve adaletsiz olanı yoktur.
!Charles De Gaulle: Siyasetçi, efendi olabilmek için uşak gibi görünür.
!Dwight D. Eisenhower: Askeri açıdan güçlü olmamız gerekir ancak belirli bir aşamadan sonra askeri güç, ulusal zayıflığa yol açar.
!Çiçero: Adaletin aşırısı, aşırı adaletsizliktir.
!Konfüçyüs: Asıl bilgi, insanın cehaletinin sınırlarını tanımasında yatar.
!Eleanor Roosevelt: Yoksulluk çok pahalı bir lüks. Maliyetini karşılayamayız.”
LimeWire Çalışan Sorunsuz Sürüm Burada!
İnternet Download Manager 5.19 Full Crack % 100 Çalışıyor Denendi
TIKLA İNDİR!!
FORUMUMUZ VE LİNKLERİMİZ HERKESE AÇIK! BİZE DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜRLER!
HER TÜRLÜ KONUDA İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ!
FACEBOOK http://www.facebook.com/huseyincancalisan
LimeWire Çalışan Sorunsuz Sürüm Burada!
İnternet Download Manager 5.19 Full Crack % 100 Çalışıyor Denendi
TIKLA İNDİR!!