[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #20432  22-05-2010 19:45 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 36
Facebook'ta Paylaş


Çorlu'da konser veren Mirkelam, şapkasını isteyen bir hayranına, "Şapkayı 420 Euro'ya aldım" yanıtını verdi. Yaptığı gafı düzeltip durumu toparlamaya çalışan ünlü sanatçı, turne boyunca bu şapkayı takacağı için veremeyeceğini söyleyerek işi kurtarmaya çalıştı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Çorlu Belediyesi tarafından düzenlenen gençlik konserinde, Kargo grubu üyelerinden oluşan ekibiyle sahneye çıkan Mirkelam'dan bir hayranı şapkasını istedi. Mirkelam'ın "O şapkayı 420 Euro'ya aldım veremem" yanıtı ise şaşkınlık yarattı. Yaptığı gafı fark eden ve hemen durumu toparlamaya çalışan ünlü sanatçı, "Bir başkası olsa 'hatırası var', 'hediye edildi' der vermek istemez. Ben doğruları söylüyorum. 420 Euro'ya aldım. Size 420 Euro'lar feda olsun ama turne kapsamında daha çok yere konsere gideceğim ve bu şapkamı tüm konserlerimde kullanacağım. O yüzden veremem" dedi.

Bilinen şarkılarını seslendirmeye gayret gösteren Mirkelam bazı şarkılarında izleyenlerin eşlik etmemesi üzerine de, albümünü alıp almadıklarını sordu. İzleyenlerin "albüm almadık yanıtı" üzerine ise Mirkelam, "Bu akşam konsere gideceğiz diyerek internetten dinleseydiniz bari" diye sitemde bulundu.

__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu