[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #19731  16-04-2010 22:45 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 36
Facebook'ta Paylaş
ayşe özyılmazel- sabah-



Şimdi elimizde, 3 ada ve 20 yarışmacı var... Neden 3 ada? Bir ada kızların; Mogo Mogo Adası, bir ada erkeklerin; Gibraleon Adası ve bir ada da oyun adası. Oyunlar neden sebep peki? E 'Survivor'ın olayı bu! Her gün takımlar yeni oyunlarda yarışıyor, kazanan takım çeşitli ödüller kazanıyor. Misal; bugünkü yarışmayı kazanan gruba Acun'dan duş hediye! Yerlilerin hazırladığı yarı açık duşta şampuan, saç kremi, vücut losyonu ve tatlı su var! Siz de 10 gündür yıkanmasaydınız en büyük hediye bu olurdu herhalde. iguananın eti yenir mi eti nasıldır tadı nasıldır beyaz et midir kırmızı etmi

MALİYET 2.5 MİLYON EURO kızların fotoları fotoğrafları 1.gün 2.hafta hediyesi ne
Yolda giderken Acun anlatıyor. Konaklamalar, geliş gidişler, harcamalar derken bütün prodüksiyonun maliyeti 2,5 milyon Euro'ymuş. "Yaptığımız en büyük iş" diyor Acun gururla. Peki, bu sefer neden atletik yarışmacılar yok da 'Var Mısın Yok Musun'da yarışanlardan 20 kişi seçildi? "Yapamayanı getireceksin!" deyip seçilen yarışmacıların sağlık kontrolünden geçtiğini söylüyor. Hatta meşhur Hekim Bey, sağlık kontrolünü geçemediği için Panama yolcusu olamamış. Niçin İnci Adaları'nı seçmişler? Dünyada böylesine ıssız ada bulmak kolay değilmiş ve Amerikalılar da burada çekmişler de ondan. Günün tartışma konusu ise "Iguana yenir mi yenmez mi?" imiş. Kızlar grubu İguanalara takmış, hatta bir kız yarışmacının "İguana'nın eti kırmızı mı beyaz mı?" sorusu ekibin esprisi olmuş. Mavi-yeşil denizi geçip oyun adasına ayak basıyoruz. Al sana ıssız ada! Telefonlar çekmiyor! Günümüz insanın en büyük ıssızlığı telefonsuzluk değilse nedir? Survivor yapım ekibi koşturuyor. Tam 110 kişi çalışıyor. 70'i Türk, 40'ı Arjantinli. Sadece bir tane tente mevcut... Yapım ekibinden çekimde çalışmayan şanslılar sığınabiliyorlar. Acun hemen Arjantinli elebaşı Eze'nin yanına gidiyor, yanında da 'Survivor' yapımcısı Esad var; günün oyununu öğrenecek ki duruma hakim olsun. İki elde içi su dolu Hindistan cevizi kabuklarını taşıyarak oradan oraya atlayıp, zıplayacak, inip, çıkacak yarışmacılar. Ve on dakika sonra uyarı alıyoruz; "Yarışmacılar geliyor, lütfen onlar varken bir şey içmeyin!" Sahilden yarışmacılar görünüyor. 20 yarışmacıyla başlayan 'Survivor'da şimdi 17 yarışmacı kalmış. Elenenleri söylemeyeceğim elbette. Hımm... Kızların hali hiç de fena gözükmüyor. Hani, Nişantaşı'nın göbeğinden dün inmiş biri olarak benim halim onlardan perişan. Erkeklerse darma dağınık gözüküyorlar. Türk'e bir şey olmaz hesabı, kendilerine verilen güneş kremini sürmeyince şişmiş, kabarmış, kabuk tutmuşlar. Her yanları yara bere içinde. Ve yarışma başlıyor... Tabii ki kazananı söylemeyeceğim fakat vaziyet pek heyecanlı. Her gün yeni bir yarışma var. Yarışma dışında ise kızlar kendi adalarında, erkekler kendi adalarında grup içi hayatta kalma mücadelesi veriyorlar. Daha sonra aynı adada birleşecekler... Şaka değil, akşam yemeği için dokuz kızın yarım Hindistan cevizi, dokuz erkeğin de bir küçük balığı bölüşmüşlüğü var. Özetle; korkunun ecele faydası olmadığı yerdeler!

DOĞA, AÇLIK VE GÖZYAŞI...
Hele birkaç gün içinde başlayacak yağmurlarda yarışmacıların neler yaşayacaklarını çok merak ediyorum. Burası 'Others'ı olmayan bir Lost adası. Bakalım kimler elenecek, kimler ağlamayı kesip birinciliğe koşacak. Hadi gelelim şu "Issız adaya düşseniz yanınıza alacağınız üç şey" sorusuna. Cevabım şu; üç de yetmez beş tane, beş de yetmez yedi tane olsun. Issız Ada hayatı hiç de romantik değil! Vahşi doğa, korkularınız, becerileriz, beceriksizliğiniz, açlık ve gözyaşı sizlerle! İpi göğüsleyenin 500 bin TL kazanacağı 'Survivor'ı canlı canlı izledikten sonra düşünmeden edemiyor insan; göz göre göre ıssız adaya düşmenin karşılığı ne olabilir? Ben henüz kendim için öyle bir rakam bulamadım. Ya siz? Neyse, iyi olan kazansın canım.

__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu   

Yazar Mesaj   #20073  30-04-2010 15:39 GMT+2 saat  

ahmet





Tecrübe Puanı.: 0%
Ruh Hali: Belirtilmedi.
Mesaj
Şehir:
Ülke:
Meslek:
Yaş:
Facebook'ta Paylaş
Yenirrr

__________________
Çevirimiçi durumu