[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #19029  18-02-2010 12:08 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 36
Facebook'ta Paylaş
Yalçın Çakır’ın Flash TV’de ekrana gelen “Yüzleşme” isimli programında kapıcı Azmi Polat, eşi Nuray Polat’ın lezbiyen ilişki yaşadığını söylediği oyuncu Melike Güner’in yanına kaçtığı iddiası şok etkisi yarattı. Doktorlar dizisindeki Zenan karakterini oynayan oyuncuydu.



Programın sunucusu Çakır ise programda elinde Güner ile Nuray Polat’ın uygunsuz fotoğraflarının olduğunu da açıkladı. Çakır’a tepki gösteren oyuncu Güner, Polat çiftini tanımadığını ve dava açacağını söyledi. Güner’in 1 yıl önce ayrıldığı oyuncu Bekir Aksoy’un da programın sonunda Çakır’ı aradığı ve eski sevgilisi Güner’in bahsi geçen kapıcının eşiyle bir süredir görüşmediğini söylediği belirtil di. Ancak Aksoy, Yalçın Çakır’ın adını bile hayatında ilk defa duyduğunu ifade etti ve “Melike’nin böyle bir şey yaptığını sanmıyorum, madem Yalçın Çakır’ın elinde fotoğraflar var, adam gibi adamsa versin” dedi.

melike güner kimdir?

Melike Güner (d. 1979), Türk dizi ve tiyatro oyuncusu.

2 Haziran 1979 yılında İstanbul' da doğdu. 2002 yılında İstanbul Üniversitesi' nden mezun oldu.

itü sözlükteki yorumlar

Alıntı
günahını almak gibi olmasında erkeksi bir tavrı olan oyuncu kızımızdır. kıllanmıştım zamanında ama yakıştıramamıştım bir türlü. güzel kızdı zira şu an itibariyle dünya ahiret kardeşimdir, kankamdır. yeri gelir beraber kız kaçırırız.


Alıntı
bir iddiaya göre lezbiyen olan oyuncudur.
bahsi geçen iddia flash tv'de söylenmiş; adamın biri, karısının bu kadınla ilişki yaşadığını söylüyor. hatta aynı kadının öz annesi telefonla bağlanıp bu iddiayı doğrulamış. internette tanışmışlar kendileri.
hadi bakalım hayırlara vesile olur inşallah

Bu mesaj moonlight tarafından düzenlendi (18-02-2010 19:25 GMT+2 saat, ago)
__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu