[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #18781  09-01-2010 01:34 GMT+2 saat  

Can


Admin


Tecrübe Puanı.: 100%
Ruh Hali: Neutral
Mesaj 5381
Şehir: Huzuristan
Ülke:
Meslek: Webmaster
Yaş: 33
Facebook'ta Paylaş
Gizli numara kapatma kodları

Gizli Numara Engelleme Servisi sayesinde isteyen aboneler gizli numaralardan gelen çağrıları telefonlarını açmadan engelleyebiliyorlar. Bunun için yapmanız gereken küçük bir ayar var. Bu ayar her operatöre göre değişiyor. Servis ücretsiz olarak sunuluyor.Gizli numara kapatma kodları

Avea aboneleri:
Avea aboneleri hatlarını gizli numaraya kapatmak için cep telefonlarından *253#’yi tuşlayıp arama tuşuna basmaları yeterli. Servisi iptal etmek ve gizli numaradan gelen aramaları kabul etmek için #253#’ü tuşlayıp arama tuşuna basmanız yeterli oluyor. Bu işlemler sadece bir kereye mahsus yapılıyor. Her arama için tekrar tekrar ayarlamak gerekmiyor.

Turkcell aboneleri:
Turkcell aboneleri hatlarını gizli numaraya kapatmak için cep telefonlarından *253#’yi tuşlayıp arama tuşuna basmaları yeterli. Servisi iptal etmek ve gizli numaradan gelen aramaları kabul etmek için #253#’ü tuşlayıp arama tuşuna basmanız yeterli oluyor. Bu işlemler sadece bir kereye mahsus yapılıyor. Her arama için tekrar tekrar ayarlamak gerekmiyor.

Vodafone aboneleri:
Vodafone aboneleri hatlarını gizli numaraya kapatmak için cep telefonlarının mesaj kısmına My Vodafone kodlarini yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra GIZLI AC yazarak 7048’e göndermeniz yeterli. Servisi kapatmak için ise şifrenizi yazıp boşluk bıraktıktan sonra GIZLI KAPAT yazarak 7048’e göndermeniz gerekiyor.

__________________

FORUMUMUZ VE LİNKLERİMİZ HERKESE AÇIK! BİZE DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜRLER!
HER TÜRLÜ KONUDA İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ!
FACEBOOK http://www.facebook.com/huseyincancalisan

LimeWire Çalışan Sorunsuz Sürüm Burada!
İnternet Download Manager 5.19 Full Crack % 100 Çalışıyor Denendi
TIKLA İNDİR!!
Kullanıcın Sayfasını Ziyaret Et Gender_Bay Çevirimiçi durumu