[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  

Yazar Mesaj   #18253  05-11-2009 02:07 GMT+2 saat  

Can

Admin

Tecrübe Puanı.: 100%
Ruh Hali: Neutral
Mesaj 5381
Ülke:
Meslek: Webmaster
Facebook'ta Paylaş
DOMUZ GRİBİ, laboratuvarlarda geliştirilmiş bir BİYOLOJİK SİLAH MI?

Domuz gribi virüsünü inceleyen Avustralyalı bilim adamından 'yoksa komplo teorileri doğru mu?' dedirten bir iddia geldi.

8 genden oluşan domuz gribi virüsünün genetik yapısını ve amino asitlerini inceleyen Avustralyalı bilim adamının Bloomberg Ajansı’na yaptığı açıklama bilim dünyasını karıştırdı.

75 yaşındaki virüs uzmanı Adrian Gibbs, “Yaptığım incelemede bu virüsün bir laboratuardan çıkmış olma olasılığını çok yüksek olarak buldum” dedi.
Gibbs, grip aşısı ya da yeni grip ilaçları geliştirmek isteyen bilim adamlarının laboratuar ortamında yeni grip virüsleri yaratmaya çalıştığının bilindiğini, bu virüslerden birinin laboratuardan “kaçmış” olabileceğini açıkladı.

Gibbs, virüsteki genetik mutasyonunun domuzlar arasında görülen domuz gribinden 3 kat daha hızlı olduğunu, bunun da virüsün mühendislik eseri olduğu iddiasını güçlendirdiğini kaydetti.

Dünya Sağlık Örgütü bu açıklama sonrasında alarma geçti. Bloomberg Ajansı, WHO’nun iddiaları çok ciddi bir şekilde inceleyeceğini duyurdu.
Virüsün laboratuvar ortamında bir silah olarak yaratıldığı iddiaları “komplo teorisi” olarak nitelendirilmişti.

Siz bu konuda neler düşünüyorsunuz?

FORUMUMUZ VE LİNKLERİMİZ HERKESE AÇIK! BİZE DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜRLER!
HER TÜRLÜ KONUDA İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ!
FACEBOOK http://www.facebook.com/huseyincancalisan

LimeWire Çalışan Sorunsuz Sürüm Burada!
İnternet Download Manager 5.19 Full Crack % 100 Çalışıyor Denendi
TIKLA İNDİR!!
Kullanıcın Sayfasını Ziyaret Et Gender_Bay Çevirimiçi durumu   

HUZURİSTAN - Temiz Bilgi
2025-12-05 14:43
Fatal error : Shield protection activated, please retry in 6 seconds...
After this duration, you can refresh the current page to continue.
Last action was : Hammering