| Yazar | Mesaj #3077 06-04-2007 21:48 GMT+2 saat | |||||||
MiNeCaNDestekleyen ![]()
|
Facebook'ta Paylaş
Tweet
Karımı 1998'in sonbaharında kaybettim... yedi senelik evliliğimizin iki senesini kanser tedavisi için hastanelerde geçirmiştik.
Karım her evlilik yıldönümümüzde ikimizin fotoğrafını çerçeveler ,"BUNLAR BİZİM HAYATIMIZIN GÖLGELERİ" derdi. öldüğünde yedi tane resmimiz vardı 97'nin bir gecesinde onu aldattım.... oysa ona sürekli onu ne kadar sevdiğimi ve sonsuza kadar sadık kalacağımı söylerdim Ölmeden iki hafta önce yine aynı şeyi tekrarladım . Tuhaf bir gülümsemeyle baktı bana sadece -"Biliyorum" dedi -------------------------------------* * *------------------------- İzmir'e kar yağdığı gün, yani bir ay önce evdeydim Fotoğraflarımıza bakıyordum yine Her çerçevenin altında bir harf olduğunu ilk kez o gün farkettim --A --R --K --A --S --I --N Gerisi için yılları yetmemişti Ama sanırım "Arkasına bak" filan yazmaya niyetlenmişti Hemen çerçevelerin arkasına baktım. Hiç birşey yoktu....... Sonra birşey dürttü beni hepsini teker teker söktüm ------------------------- * * *----------------------------- inanabiliyormusunuz herbirinin arkasından bir mektup çıktı ! Geçirdiğimiz her sene için sevgi dolu sözler yazmıştı .. 1997'deki resmimizin içinden çıkan zarf ise simsiyahtı Ve içinden şu sözler çıktı : "14 Mart 1997 / Gözlerin bana başka birine dokunmuş gibi baktı /Söylemene gerek yok ,biliyorum..." 2002'deyiz onu kaybedeli 4,aldatalı 5 yıl oluyor . içim acıyor şimdi. Çünkü kadınlar biliyor ,Hissediyor.... Bu mesaj Admin tarafından düzenlendi (05-04-2008 16:51 GMT+2 saat, ago)
| Yazar | Mesaj #3158 08-04-2007 16:46 GMT+2 saat | |||||||
MiNeCaNDestekleyen ![]()
|
Facebook'ta Paylaş
Tweet
yoksa sende mi birilerini aldattın he???
| Yazar | Mesaj #3177 08-04-2007 19:19 GMT+2 saat | |||||||
MiNeCaNDestekleyen ![]()
|
Facebook'ta Paylaş
Tweet
tamam pardon haklısın
| Yazar | Mesaj #3205 09-04-2007 07:13 GMT+2 saat | |||||||
MiNeCaNDestekleyen ![]()
|
Facebook'ta Paylaş
Tweet
anladım ben onuuu bu arada sayfayı açınca tekrardan bi okuyum dedim yine deişik duygularla kapıldm yhaff