[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #18229  01-11-2009 16:51 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 36
Facebook'ta Paylaş
kurtlar vadisinde muro ve çeto son bölümde patlayarak ölüyor.
çalan şarkının adı sunam..
65.bölümmuro öldümü nasıl ölüyor

çetonun ölümü



muronun ölümü



Aron Fellerin Söyledigi Su Söz
" Kimin Ne Icin Ölecegine Bu Topraklarda Ben karar Veririm.."

Kurtlar Vadisi Pusu 65. Bölüm - Muro, Kendi Hazirladigi Canli Bomba Pususuna Düserek Öldü. Final...Muro Vadi'ye VEDA ETTİ

Kurtlar Vadisi Pusu'nun önemli karakterlerinden Muro diziye veda etti.

Dizinin 65. bölümünde can yoldaşı "Çeto"nun ölümüne tanık olan Muro intikam ateşi ile örgüte bomba düzeneği sağlayan bir militanın kapısını çaldı ve...

Kurtlar Vadisi Pusu'da terör örgütünün metropol sorumlusu olarak tanıdığımız Muro, gerek ideolojik farklılaşmalardan, gerekse dış güçlerce kullanılmasından dolayı örgütle ayrışmıştı.

DİZİNİN VAZGEÇİLMEZ KARAKTERLERİNDENDİ

Kendi dünyasındaki İdeal Devrim Ütopyası için bağımsız çalışmaya karar veren Muro, İçindeki insan sevgisine sürekli nalet etmiş ve bir dönem sağ kolu Çeto, stajyer devrimci Yıldırım ile dizinin vazgeçilmez karakterlerinden olmuştu.

Ancak kimi çevrelerce Muro, sempatik tavırları ile izleyiciye terör örgütünü "hoş göstermeye" çalıştığı iddiasıyla tepkilere neden olmuş ve bir an önce "ölmesi" gerektiği yorumlarında bulunulmuştu.

Sinema filmi beyaz perdede de boy gösteren Muro, Yıldırım'ın geçen sezon Cevat Akarsu tarafından üzerine benzin dökülerek yakılmasının ardından Çeto ile başbaşa kalmıştı.

İşte ne olduysa dizinin bu akşam yayınlanan bölümünde oldu ve dizinin senaristleri bu ikilinin ipini çekti.

MURO'NUN ÖLÜME GİTTİĞİ SAHNE

Cevat Akarsu'nun bindikleri minibüse benzin dökerek havaya uçurmasının ardından Polat Alemdar ve arkadaşları ile denize atlayan Muro, yüzme bilmediği için Abdülhey'in sayesinde kurtulmuş ancak Çeto boğularak can vermişti.

Çeto'nun ölümüne üzülen Muro ise intikam ateşi ile örgüte bomba düzeneği sağlayan bir militanın kapısını çaldı.

Canlı bomba olarak Cevat Akarsu'yu öldürme planı yapan Muro, bomba düzeneğini Akarsu adına çalışan bir militan tarafından hazırlandığından habersizdi.

Akarsu'nun aracının önüne atlayarak bombayı ateşlemeye çalışan Muro, başarılı olamayınca nasıl bir oyuna geldiğini bir süre sonra anlayacaktı.

Akarsu'nun evinde elleri bağlı halde bekleyen Muro, bombayı aktif hale getirmek için gelen kişinin üzerine bombayı yerleştiren örgüt militanı olduğunu görünce şaşırdı.

Şırınga ile enjekte edilen ilaç sayesinde CIA'in üst düzey sorumlusu Aron Feller'in belirlediği bir asker çayevine getirilen Muro, Akarsu'nun adamlarınca içeriye oturtuldu.

Ve bir kaç dakika sonra onlarca Mehmetçik'in çay içtiği mekandan uzaklaşan Feller, uzaktan kumanda ile Muro'nun üzerindeki bombayı patlattı.

Ve böylece Kurtlar Vadisi'ndeki "Muro" efsanesi sona erdi.
Category: People & Blogs

Tags: Kurtlar Vadisi Pusu 65. Bölüm Aron Feller muro çeto öldü canli bomba patlama polat alemdar coban operasyon 66. bolum fragman memati bebek iskender büyük darbe albay gladio tataroglu kvp yeni semo vedat vedo hüsnü catisma bomb yalçin bulut komik komedi

__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu