[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  

Yazar Mesaj   #18003  12-10-2009 13:57 GMT+2 saat  

Can

Admin

Tecrübe Puanı.: 100%
Ruh Hali: Neutral
Mesaj 5381
Ülke:
Meslek: Webmaster
Facebook'ta Paylaş
Türkiye Partisi

AK Parti'den ayrılan Abdullatif Şener, parti kurma hazırlıklarını tamamlamış ve bugün İçişleri bakanlığına dilekçeyi verip kamera karşısına geçmiş ve "Türkiye Partisi" nin yol haritasını anlatmış.

Abdullatif Şener'in "Türkiye Partisi" nin açılış konuşmasıdaki dikkatimi çeken sözleri ise;:

-Bugün Türkiye yeni bir partiyle kucaklaşıyor. Açıkçası Türkiye, Türkiye Partisi'yle tanışıyor. Ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Niyetimiz hizmettir ve dürüst siyasettir.

Allah bizden hep iyilikler ve güzellikler sadık olmasını nasip etsin inşallah. Bu parti yeni bir partidir. Bu kadro yepyeni bir kadrodur, genç bir kadrodur. Yeni bir siyaset tarzı için, Türkiye için, ülkemiz ve halkımız için bir araya gelmiştir.

-Niyetimiz ve kararlılığımız hizmettir, dürüst siyasettir. Allah hayırlı ve doğru faydalı işler yapmamızı bizden hep iyilikler sadr olmasını nasip etsin inşallah. Bu parti yeni bir partidir, bu kadro yepyeni bir kadrodur. Türk siyasetinde çok sayıda siyasi parti var 50’nin üzerinde. Bunca siyasi partiden sonra neden yeni bir parti, neden yeni bir kadro, neden yeni bir siyaset tarzı? Çünkü Türkiye’nin yeni bir siyaset tarzına ihtiyacı var. Milletimizin yeni bir irade ortaya koymasına ihtiyacı var. Biz buna cevap veriyoruz.

-Türkiye Partisi bütün insanlarımızı kucaklamak, kimseyi ötekileştirmemek üzere kurulmuştur. Tarihi 25 Mayısı kazıyoruz.

-Biz 25 Mayıs'ı Türkiye Partisi'nin kuruluş günü olarak seçtik.

-Yeni bir siyaset inşa edeceğiz. Yeni bir siyaset tarzı ortaya çıkarcağız. Gençlerin önünü açacağız. Genç bir nüfusa sahip geleceğe umutla bakan Türkiye partisi, genç bir parti olarak kurulmuştur.

FORUMUMUZ VE LİNKLERİMİZ HERKESE AÇIK! BİZE DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜRLER!
HER TÜRLÜ KONUDA İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ!
FACEBOOK http://www.facebook.com/huseyincancalisan

LimeWire Çalışan Sorunsuz Sürüm Burada!
İnternet Download Manager 5.19 Full Crack % 100 Çalışıyor Denendi
TIKLA İNDİR!!
Kullanıcın Sayfasını Ziyaret Et Gender_Bay Çevirimiçi durumu