[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #17576  29-09-2009 21:11 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 36
Facebook'ta Paylaş
Türkiyenin ilk ve tek modern akvaryumuna nasıl gidilir



Şimdi kafanızda bir akvaryum hayal edin! Ama öyle evimizdekiler ya da petshop’larda gördüklerimiz gibi değil! Kocaman bir akvaryum bu... Öyle 1000-2000 metrekarelik bir alana yayılmış da değil! Tam tamına 8.000 metrekarelik dev bir akvaryum alanına sahip ve içinde 10 binin üzerinde deniz canlısının olduğu bir akvaryum! Evet yanlış okumadınız! 10 binin üzerinde deniz canlısı; dünyanın dört bir yanını kaplayan deniz ve okyanusların en özel ve en egzotik türleri... Denizlerin en karizmatik canlıları köpekbalıklarından havalı vatoslara, dev deniz kaplumbağalarından eli kolu uzun ahtapotlara... Bu öyle bir seyahat ki, Amazon yağmur ormanlarının serin sularından, karaların hem deniz hem de köpekbalıklarının kol gezdiği okyanuslarla buluşmasına şahitlik etmek gibi, heyecan dolu muhteşem bir deneyim

Dünyanın en uzun sualtı tünellerinden biri Turkuazoo’da!

Deniz canlılarına karşıdan bakarak değil, içinde dolaşarak sanki onlarla yüzüyormuşcasına gezmek... Nasıl mı? Tabii ki, Turkuazoo’nun içinden geçen akrilik sualtı tüneli sayesinde... Hani hep filmlerde görürdük ya, insanların yürüdükleri yer hariç etrafını olduğu gibi çevreleyen, içinde binlerce deniz canlısının gezdiği cam su tünelleri olurdu. İşte Turkuazoo’daki de onlardan, hatta dünyadaki en uzun cam su tünellerinden biri, tam 80 metrelik! Ve bir de Turkuazoo’da 270 derece açıyla su altı canlılarını izleme imkanı sunan gözlem salonu var ki; kendinizi okyanusun dibinde zannedecek, hatta onlardan biri gibi hissedeceksiniz!



Köpekbalıklarıyla dalış!

Çocuklara denizi ve deniz canlılarını sevdiren Turkuazoo, büyüklere de heyecan dolu dakikalar yaşatıyor. Öyle Capetown’a ya da dünyanın bir başka ucuna gitmenize de gerek yok! Turkuazoo’ya gelerek, köpekbalıklarıyla dalış yapabilir ve heyecanın derinliklerine varabilirsiniz. Üstelik, köpekbalıklarımız tamamen evcildir, herhangi bir tehlike yaşamadan, onlarla dost olabilir, hatta fotoğraf bile çekilebilirsiniz.



eğitimler

Eğitim Programları...

Turkuazoo’yu gezerken çocuğunuzun türlü türlü sorularıyla karşı karşıya kalabilirsiniz; doğaldır! Hayatında görmediği canlıları ilk defa görmek onun küçük dünyası için büyük bir devrim sayılabilir. Dolayısıyla Turkuazoo’da gördüğü, duyduğu her şeyi daha detaylı öğrenmek isteyecektir. İşte bu amaçla gerçekleştirilen, çocuklarımızın sınıf arkadaşlarıyla birlikte katılabileceği çeşitli eğitim programlarımız bulunmaktadır. Sualtı eğitimlerinden, çevre korumaya kadar pek çok alanda bilgi veren bu programlardan biri, emin olun, çocuğunuzun ilgisini yakından çekecek ve program sonunda aldığı sertifika öğrenme aşkını pekiştirecektir.

Üstelik sadece çocukların eğitimi değil, Turkuazoo, akademilerden sualtı kulüplerine kadar çok çeşitli kurum, kuruluş ve derneğin eğitimini destekliyor. Turkuazoo akvaryum dahilinde bilimsel araştırmalar yapılmasına olanak sağlayarak, eğitimin her türlüsüne katkıda bulunuyor.





turkuazzoda evlenmek burada
evlilik törenleri yapabilirsiniz


Evlilik töreninize, sizin misafirlerinizden başka 10 bini aşkın deniz canlısının şahitlik etmesini ister misiniz? İşte Turkuazoo size bu imkanı da sunuyor. Evlilik töreni, doğum günü partileri, lansman toplantıları ve diğer özel günleriniz... Eğer dikkat çekmek, sıradışı olmak, çok konuşulmak ve misafirlerinize unutulmaz dakikalar yaşatmak istiyorsanız, Turkuazoo size ev sahipliği yapmaya hazır! Buarada aklınızdan, akvaryumda dalış yaparak evlenmek gibi daha da çılgınlıklar geçiyorsa, Turkuazoo yine sizin yanınızda!

TurkuaZoo Bayrampaşa Forum İstanbul AVM'de



telefon Bilgi Hattı : 0212 640 27 40
adres: forum istanbul avm

__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu