[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #17372  22-09-2009 15:20 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 36
Facebook'ta Paylaş

nelere iyi gelir sivilceler için kil maskesi nasıl yapılır
Kış aylarında cildinizi haftada bir uygulayacağınız besleyici killi maskelerle koruyun. Kil cilt kızarıklığını giderip cilde pürüzsüzlük kazandırıyor.

Besleyici maske

Kil zengin içeriği ile cildi besliyor. Kil maskesi için 1 avuç kili 2 çorba kaşığı ılık su ve birkaç damla zeytinyağı ile sulandırıp göz çevresi hariç tüm yüzünüze ve boynunuza sürün. Eğer cildiniz yağlı ise karışıma birkaç damla limon suyu ilave edin. Eğer kuru ise bir tatlı kaşığı bal ekleyip karıştırın. 5 dakika bekleyip ılık su ile durulayın.

Kırışıklıkları önleme veya azaltma

Papatya ve adaçayı özü ile zenginleştirilmiş kil maskesini göz çevresi hariç temizlenmiş cildinize sürün. 10-15 dakika bekletip ılık su ile yıkayın. Cildinize nemlendirici krem sürün.

Kahverengi cilt lekeleri ve kızarıklıkları hafifletme

Cilt lekelerini gidermek için kil maskesi etkili bir yöntem. Ancak bu kez masaaae yabanmersini püresi ilave etmelisiniz.

Ölü hücreleri arındırma

Özellikle beyaz kil ciltteki ölü hücreleri arındırıcı özellikler içeriyor. Beyaz kili biraz su ile yumuşatıp koyu bir krem kıvamına gelinceye kadar karıştırın. Göz çevresi hariç yüzünüze ve boynunuza sürüp 10 dakika bekledikten sonra ılık su ile yıkayın. Yumuşak bir havlu ile tampon yaparak kurulayın.

Sivilceleri temizleme

Sivilceleri sıkmayın kurumasını bekleyin. Beyaz kil maskesine 2 damla limon suyu ve 2 damla zeytinyağı ekleyip karıştırın. Akşam yatmadan önce pamuklu kulak çubuğunu karışıma batırıp sivilcelerin üzerine hafif bastırarak yedirin. Bir süre bekleyip cildinizi yıkayın.


doğal kil maskesi yapma nasıl yapılır yapım aşamaları yüze uygulama teknikleri yararlı mı

Bu mesaj Can tarafından düzenlendi (06-10-2009 12:56 GMT+2 saat, ago)
__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu