[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #2287  29-03-2007 14:32 GMT+2 saat  

GFB_furkan


Huzuristan Üyesi


Tecrübe Puanı.: 10.5%
Ruh Hali: Belirtilmedi.
Mesaj 60
Şehir: KADIKÖY!
Ülke:
Meslek: TunİNG-FENERBAHÇE----_____ Kimyasal Maddeler + kesici aletler
Yaş:
Facebook'ta Paylaş
2008 Avrupa Şampiyonası Grup elemeleri (C) Grubu maçında Norveç`le karşılaşan A milli takımımız, 2-0 geriye düştüğü karşılaşmayı 2-2 berabere tamamladı. Karşılaşma boyunca topu ayağında tutmasına, oyunun neredeyse tamamını rakip yarı alanda oynamasına rağmen A milliler, Norveç defansını geçmekte zorlandı. 30.dakikada gelişen Norveç atağında ofsayt gerekçesiyle duraklayan defansımızın hatasını affetmeyen Brenne, Norveç`in birinci golüne imzasını attı. 40.dakikada ise yine gelişen bir başka Norveç atağında defans oyuncumuzun bireysel hatası sonucu seken topu önünde bulan Andersen affetmedi 0-2. Rakibi karşısında devamlı gol kovalamasına rağmen kalesinde iki gol gören A millilerimiz, ilkyarıyı 2-0 geride tamamladı. İkinci yarıya Tümer-Volkan değişikliği ile başlayan A milli takımımız, gol pozisyonları bulmasına rağmen son vuruşlardaki yetersizlik ve Norveç defansının başarılı müdahaleleri ile arzuladığı gole ulaşamadı.

Herkes karşılaşmanın bu sonuçla biteceğini beklerken, sahneye çıkan Hamit Altıntop hem skoru hemde milli takımımızın kaderini değiştirdi. 72.dakikada yaklaşık 30 metreden serbest vuruşu kullanan Hamit`in sert şutu karşısında kaleci Mhyre çaresiz kaldı. Ellerine çarpan topu sadece ağlara giderken izlemekle yetindi. Bu golden sonra ataklarını yoğunylaştıran A milliler rakip kalede etkili olmaya başladı. 90.dakikada sol çaprazda kazandığımız serbest vuruşu kullanan Hamit`in sert şutu Mhyre`den sekti ve ağlarla buluştu. Bu golle eşitliği sağlayan A milliler, Bosna Hersek maçı öncesi önemli bir avantaj yakaladı.

Cezası sebebiyle Almanya`nın Frankfurt kentinde seyircisiz oynanan karşılaşmadan beraberlikle ayrılan A milliler, bu sonuçtan sonra puanını 13`e yükselterek en yakın takipçisi Yunanistan önünde bir puan farkla grubunda liderliğini sürdürüyor. A milliler, grup maçlarına 2.Haziran.2007 tarihinde Bosna Hersek ile deplasmanda oynayacağı maçla devam edecek.
[img]http://www.antu.com/images2007/upload/upload/2007manset/MacManset/tr_norvecskormanset%20[ZgIAWI00].jpg?0.9255238[/img]

Bu mesaj MiNeCaN tarafından düzenlendi (05-04-2008 16:14 GMT+2 saat, ago)
__________________
HER ZAMAN HER YERE GİDER NE YAMUR NE ÇAMUR DİNLER SEVERSE GÖNÜLDEN SEVER BU ALEMDE GENÇFENERLİLER






[URL=http://imageshack.us][/URL]
Gender_Bay Çevirimiçi durumu   

Yazar Mesaj   #5703  28-07-2007 22:48 GMT+2 saat  

zeambing


Aktif Üye


Tecrübe Puanı.: 68.1%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 1051
Şehir: Baþtan aþaðý ÝZMÝRRRRR :)
Ülke:
Meslek: 3 kilo 1 milyoncu
Yaş: 32
Facebook'ta Paylaş
hamit 2 tane çaktı frikik kaleeci kördü hipermetropp :D:D:D

__________________
En GüZeLi İmZaSıZ DoLaŞmAk :D
Gender_Bay Çevirimiçi durumu