[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #14959  17-07-2009 10:37 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 36
Facebook'ta Paylaş
BİLDİĞİNİZ TÜM YÖNTEMLERİ UNUTUN !!!



• Yumuşak
• Kolay
• Acısız

SUNDEPİL® İLE 3 DAKİKADA TÜM TÜYLERİ YOKEDİN !!!

SÜREKLİ KULANIMLA TÜYLERİN ÇIKMASINI AZALTIR..

ÖZEL ANLARINIZIN EN YAKIN ÇÖZÜMÜDÜR...

DÜNYA KADINLARI SADECE SUNDEPİLE GÜVENİR...


SUNDEPİL® ACISIZ EPİLASYON SETİ
Ağdaya, jilete, tüy dökücü kimyasallara, pahalı epilasyonlara son!!!

Sundepil® ile yumuşak, basit, acısız epilasyon yöntemi ile buluşmaya hoş geldiniz.

Sundepil® acısız epilasyon setinin içinde 1 büyük ped tutucu, 1 küçük ped tutucu, 5 büyük ped, 4 küçük ped ve taşıma çantası bulunmaktadır.

Kullanım: Sundepil® acısız epilasyon setinin pedleri cilde hafifçe bastırarak, dairesel hareketlerle sağa ve sola doğru kullanılmalıdır.

Kullanım öncesi cilt tamamen kuru olmalı, nemli veya herhangi bir krem sürülmemiş olmalı; kullanım sonrasında ise cilde en az 1 saat herhangi bir krem, losyon vb. ürün sürülmemelidir.

Her kullanımdan sonra pedleri akan suyun altında yıkarsanız pedler daha uzun ömürlü olur.

Büyük ped bacak, kol gibi daha büyük alanlarda, küçük ped ise yüz gibi daha küçük alanlarda kullanılmalıdır.
Sundepil® vücudun her bölgesinde kullanılabilir. Ancak
ciltte herhangi bir tahriş, alerji, yara var ise o bölgede kullanılmamalıdır.

Sundepil® aynı zamanda cilde peeling de yaptığı için kullanım sonrası ölü derileri temizlenmiş cildiniz her zamankinden pürüzsüz ve yumuşak olur.

Her kullanımdan sonra tüyler daha az çıkmaya başlar ve çıkan tüyler de daha ince olur.

Dermatolojik testten geçirilmiştir. Alanında Avrupa lideri

Sundepil®, Almanya’da üretilmektedir. Aysan Tescilli Marka Güvencesi ile satılmaktadır.

Sundepil Kullanım Bilgileri

Yedek diskler
Sundepil® tüy dökücü pedin etkisi azaldığında aktif kristal disklerini değiştirin. Bunun için eski diski bir kenarından çekip yapışkan kalıntıları (ispirto veya alkol ile) tamamen temizlemeniz gerekir. Yedek kristal diskler tam ve düzgün bir şekilde yapıştırılmalıdır.

Sadece orijinal yedek kristal diskleri kullanınız!

Kutu içeriği
Sundepil® tüy dökücü epilasyon ürünü kutusunda şunlar bulunmaktadır:

1 seyahat çantası
1 büyük boy ped tutucu
1 küçük boy ped tutucu
5 adet büyük boy ped
4 adet küçük boy ped


Kullanım şekli ;

Sundepil®'in tüy dökücü yastıkları ve pedleri erkek ve kadınlardaki vücut kıllarının yok edilmesine uygundur, fakat erkeklerin saç ve sakal tüylerinin alınması için uygun değildir.

Sundepil®'in tüy dökücü pedleri cilt hastalıkları, yara veya şeker hastalığı
olan kişilerde uygulanmaz.Herhangi bir tereddüdünüz var ise doktorunuza veya eczacınıza başvurunuz.

Sundepil® kullanılmadan önce aşağıdaki husus göz önünde bulundurulmalıdır: Cilt kuru olmalı, üzerine herhangi bir krem, merhem veya diğer kozmetik ürünleri uygulanmamış olmalıdır!

Epilasyon her zaman dairevi (düz olmayan) hareketlerle ve hafif baskı ile yapılmalıdır.Bu hareketler bütün tüyler yok edilinceye kadar yönü değiştirilerek bir kaç kez tekrarlanmalıdır.

Tüylerle kaplı daha büyük yerlerde büyük tüy dökücü pedi, daha küçük veya kıvrımlı yerlerde ise küçük pedi kullanabilirsiniz.Sundepil® tüy dökücü pedlerin yüzeyinde olağanüstü küçük kristaller vardır.

Pedin kristalle kaplı yüzeyi ve dönme hareketi sayesinde tüy hafifçe kökten çekilerek alınırken, cilt de peeling işleminden sonra daha yumuşak ve normalden daha açık renkli olur.

Cilt kızarıklığı yanlış kullanımı gösterir; ya fazla baskı uygulanmış ya da cilt üzerinde nem veya krem, losyon vb ürünler kalmıştır.

Ayrıca kullandıktan sonra da cilde bir süre herhangi bir krem, losyon vb ürün sürmeyiniz. Kullanımdan sonra Sundepil® tüy dökücü pedler akan su altında yıkanabilir. Bu, pedlerin ömrünü uzatacaktır.

Kullanım öncesi cilt tamamen kuru olmalı, nemli veya herhangi bir krem sürülmemiş olmalı; kullanım sonrasında ise cilde en az 1 saat herhangi bir krem, losyon vb. ürün sürülmemelidir.

Her kullanımdan sonra pedleri akan suyun altında yıkarsanız pedler daha uzun ömürlü olur.

Büyük ped bacak, kol gibi daha büyük alanlarda, küçük ped ise yüz gibi daha küçük alanlarda kullanılmalıdır. Sundepil® vücudun her bölgesinde kullanılabilir. Ancak ciltte herhangi bir tahriş, alerji, yara var ise o bölgede kullanılmamalıdır. Sundepil® aynı zamanda cilde peeling de yaptığı için kullanım sonrası ölü derileri temizlenmiş cildiniz her zamankinden pürüzsüz ve yumuşak olur.

Her kullanımdan sonra tüyler daha az çıkmaya başlar ve çıkan tüyler de daha ince olur. Dermatolojik testten geçirilmiştir. Alanında Avrupa lideri Sundepil®, Almanya’da üretilmektedir. Aysan Tescilli Marka Güvencesi ile satılmaktadır.

__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu