[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #14899  08-07-2009 13:02 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 36
Facebook'ta Paylaş
deniz baykalın otomobil maceraları :D

Antalya Havalimanı'nda kendisini bekleyen kızı Aslı Baykal Ataman'a ait 07 AC 876 plakalı lacivert 'Mini Copper' marka otomobile binen CHP lideri Deniz Baykal, kendisini takip eden gazetecileri atlatmak için kırmızı ışıkta geçti.



Parti otobüsüyle havalimanına gelen Baykal, Gümrük Muhaza Müdürlüğü'nün otoparkından Mini Copper'ı aldı.

Otomobile binişte emniyet kemerini takan Baykal, gezetecilerin kendisini takip ettiğini fark edince hızlandı. Güvenlik eskortu almayan Baykal, Askeri Havalimanı Kavşağı'nda kırmızı ışıkta geçti.

CHP Lideri Baykal, 'makas' olarak adlandırılan hareketlerle gazetecileri atlatmaya çalıştı. Oldukça seri araba kullanan Baykal, şehir içi trafiğine girince yavaşladı. Baykal, daha sonra kızına ait Lara'daki Muhsin Adıyaman Sitesi'ne geçti.

park yasağını da deldi :D



CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, memleketinde park yasağını deldi. Baykal, yasak yere park ettiğinin hatırlatılması üzerine tabelanın baktığı yönün yasak, arkasının ise yasal olduğunu söyledi.
Bir dizi etkinliğe katılmak için dün akşam Antalya'ya gelen Deniz Baykal, bugün tek başına dışarı çıktı. Yanında hiçbir koruma ve partili bulunmayan Baykal, kızı Aslı Baykal'ın 07 AC 876 plakalı Mini Cooper'ı ile Antalya sokaklarını turladı. Arka sağ park lambası yanmayan aracı, Sobacılar Çarşısı önünde park yasağı bulunan yere park eden Baykal, Piyazcı Mustafa'da yemek yedi.

Baykal'ın piyaz yediği sırada aynı yere park etmeye çalışan 07 GF 553 plakalı Mercedes otomobil, Baykal'ın arabasına hafif dokundu. Yemekten sonra gazetecilerin "Arabanıza çarptılar" sözü ile haberdar olan Baykal, aracının başına gelerek kontrol ettikten sonra "Dikkati çeken bir şey yok." dedi.

Deniz Baykal, yasak yere park ettiğinin hatırlatılması üzerine tabelanın baktığı yönün yasak, arkasının ise yasal olduğunu söyledi. Baykal, kendi aracının önünde duran arabaları işaret ederek, "Bakın önümüzde parklar var." diye kendini savundu. Baykal arabasına doğru biraz yürüdükten sonra sözlerine, "O noktada net olalım. Park yasağı bu tarafa yöneliktir. Oraya yönelik değildir. Bak orada hepsi park etmiş vaziyette." diye devam etti.

Deniz Baykal, kullandığı arabanın arka sağ fren lambasının yanmadığının sorulması üzerine, "Bunu Aslı'ya söyleyelim. Ben Aslı'dan devraldım. Aslı'ya hatırlatalım bunu." cevabını verdi.

Vatandaşların ilgi gösterdiği ve fotoğraf çektirdiği Baykal, aracına bindikten sonra gazetecilerin "Akşam Manavgat'tan gelirken yüksek hız yaptığınız söyleniyor. 150-160 gibi. Var mıydı öyle bir şey?" sorusuna işe şu cevabı verdi: "Antalya'daki trafik düzenini aynen uyguluyoruz. Ama İstanbul'da F1 pilotlarının yarıştığı pistte hız yapıyoruz. Hızın yapılacağı yer orası. Onu orada yaptık. Burada da kurallara uygun şekilde götürdük. Arkadaki arkadaşlardan kopmaya yönelik biraz faaliyet gösterdik. Ondan ibarettir. Trafik kurallarına tam bir saygı anlayışı içinde."

Kahverengi renkli çantası ile özdeşleşen Baykal'ın bond çantasını arabada bıraktığını fark eden gazetecilerin "Çantayı da arabada unutmuşsunuz. Çok güveniyorsunuz galiba?" diye sorması üzerine "Ne olacak gayet tabii. Burası Antalya. Buradaki herkes arkadaşımız." diye konuştu.

__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu   

Yazar Mesaj   #19178  25-03-2010 21:57 GMT+2 saat  

Can


Admin


Tecrübe Puanı.: 100%
Ruh Hali: Neutral
Mesaj 5381
Şehir: Huzuristan
Ülke:
Meslek: Webmaster
Yaş: 33
Facebook'ta Paylaş
Hayranım zekasına :D

__________________

FORUMUMUZ VE LİNKLERİMİZ HERKESE AÇIK! BİZE DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜRLER!
HER TÜRLÜ KONUDA İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ!
FACEBOOK http://www.facebook.com/huseyincancalisan

LimeWire Çalışan Sorunsuz Sürüm Burada!
İnternet Download Manager 5.19 Full Crack % 100 Çalışıyor Denendi
TIKLA İNDİR!!
Kullanıcın Sayfasını Ziyaret Et Gender_Bay Çevirimiçi durumu