[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #2086  28-03-2007 08:51 GMT+2 saat  

Can


Admin


Tecrübe Puanı.: 100%
Ruh Hali: Neutral
Mesaj 5381
Şehir: Huzuristan
Ülke:
Meslek: Webmaster
Yaş: 33
Facebook'ta Paylaş
2005 yılından 2006 yılına girerken yaşananlar

Bir Yılbaşı Düşü


Saat: 22.48 bilgisayarımda anlamını bilmediğim sadece musikisine kendimi kaptırıp gittiğim bir müzik çalıyor. Aklımda ise yepyeni şiirlerin lambaları yanıp yanıp sönüyor ama bir türlü sürekli yanmıyorlar. Yazıp yazıp siliyorum mısraları, kıtaları. Yılın son şiirini yazmalıyım diyorum, yeni yıla bir saat kala. Ama şiir bu, duygu bu, his bu zamansız gelen bir &񗝌tanrı misafiri&񗝍 bu, geleceği vakit belli olmaz ki! Daha temize geçirmediğim ve üzerinde değişiklikler yapmadığım cep telefonumun mesajlar bölümünde öylece duran birkaç şiirimi bilgisayara geçirmek istiyorum, ama canım hiç istemiyor bunu.

Saat: 23.15 televizyonda nasıl bir eğlence programı var bilmiyorum. Ama tahmin edebiliyorum. Sokaktaki insanlar ise, bilmiyorum hangi çılgınlığı yapacaklar. Aslında yılbaşı bahane maksat eğlenmek, yoksa kim takar yeni bir seneyi. Kaç kişi düşünür hayatından nelerin çalındığını, nelere üzüldüğünü, hangi aşkı kaçırdığını. Kim düşünüyor acaba hayatın bir gün biteceğini.

Saat: 23.45 hayatın geçmesi çok normal bir olgu, ama birde bunu gönlüme sorun. Zaman hiç geçmese günler hep aynı anda kalsa. Gönlüm yıllardan yıllara neşeyle koşsa&񗝖 Bütün bunlar hayal biliyorum. Ben istesem de istemesem de geçecek günler birer birer. Ama olsun sonsuz saadetin gençliğinde yaşamak hayali var ya o ümit o gerçek var ya işte o yeter de artar bile bana.

Yeni yılı bir şiirle karşılamak isterim. Ne silah sesleriyle, ne şampanya kadehlerini tokuşturarak, nede 2005 yılının son saniyelerini sayarak, 2006 yıkının ilk saniyesinde sesim kısılıncaya kadar bağırarak&񗝖 Fakat şiirler bana küsmüş mü ne? Belki de cep telefonumda haftalardır adi bir mesaj muamelesi gördükleri için küstüler bana. Naz yapıyorlar. Ne etsem de alsam gönüllerini. Kenarları altın yaldızlı olan süslü kâğıtlara mı yazsam şiirlerimi? Nasıl alsam ki gönüllerini?

Saat yeni yıl&񗝉ı birkaç saniye geçiyor silah sesleri duyuluyor yakınlardan. Uzaklardan havai fişeklerin rengârenk tebessümleri, yeni yıla hoş geldin diyişleri&񗝖 Ben ise, yeni yılın ilk saniyelerinde yazmak istediğim şiiri yazamadım. Murâdım bir şiirle karşılamaktı yeni yılı. Televizyonumu kapattım, perdelerimi İstanbul&񗝉a çektim. Açıp bütün şiir kitaplarımı büyük şiir üstatlarından birkaç mısra okuyup hediye ettim bana küsen şiirlerime; benimle barışsınlar diye

Bu mesaj Admin tarafından düzenlendi (06-04-2008 15:50 GMT+2 saat, ago)
__________________

FORUMUMUZ VE LİNKLERİMİZ HERKESE AÇIK! BİZE DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜRLER!
HER TÜRLÜ KONUDA İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ!
FACEBOOK http://www.facebook.com/huseyincancalisan

LimeWire Çalışan Sorunsuz Sürüm Burada!
İnternet Download Manager 5.19 Full Crack % 100 Çalışıyor Denendi
TIKLA İNDİR!!
Kullanıcın Sayfasını Ziyaret Et Gender_Bay Çevirimiçi durumu   

Yazar Mesaj   #2171  28-03-2007 17:07 GMT+2 saat  

MiNeCaN


Destekleyen


Tecrübe Puanı.: 81.5%
Ruh Hali: Belirtilmedi.
Mesaj 2036
Şehir: Cehennemin Dibi! Gelcen Mi???
Ülke:
Meslek: KaBZıMaL ;)
Yaş: 104
Facebook'ta Paylaş
walla okumadım inan nedenini bilmiorum ama çekici gelmedi :(

__________________
Çiçekleri solmuşsa, anlamını yitirmişse bahar
Unutmakta fayda var yüreğim
Unutmakta fayda var...
Gender_Bayan Çevirimiçi durumu