[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #14775  25-06-2009 12:49 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 36
Facebook'ta Paylaş
aşk-ı memnu dizindeki bihterin sponsor markası bihterin kostümleri


bihter nereden giyiniyor
Seçkin markaları bir araya getiren NAKED'le ilk kez İstinye Park'taki mağazasıyla tanıştık. Farklı dekorasyonuyla öne çıkan mağaza, zincirin ikinci halkasını Suadiye'ye taşıdı. Modayı takip etmekten ziyade, trend yaratanların seçimi olan NAKED, içinde birçok tasarımcının ve markanın bulunduğu özel bir mağaza.

'Olduğun gibi görün' felsefesiyle yola çıkan mağaza, tarz olarak açıklık ve yalınlığı ön plana çıkarıyor. 80 markayı bünyesinde barındıran NAKED, cıvıl cıvıl renklere ve dinamilk çizgilere yer vermiş. Ayrıca NAKED'da modaseverler, tasarımcıların mağaza için özel olarak tasarladıkları kıyafetleri de bulabilecek. Bu sezonun süprizi ise Anna Sui t-shirtleri.

Londra'nın önemli tasarım ofislerinden Four IV Graphics'in hazırladığı mağaza konseptiyle, alışveriş farklı bir tat bırakacak. Özel tasarım tüpler ve aynalar, farklı bir ışıklandırma uygulaması, dışarıyı görebildiğiz (ama tabii ki içerinin görülmediği) özel soyunma kabinleri, bir sonra çalacak şarkıyı görebildiğiniz dev ekran farklı mağaza algısının en önemli yansımaları. Uzun lafın kısası gece kulübünü andıran mağazanın ziyaretçilere farklı bir deneyim kazandıracağı kesin.

Harvey Nichols'ı Türkiye'ye getiren Unitim Holding, NAKED'in bu iki mağazası için 1.5 milyon euroluk yatırım yaptıklarını açıkladı. İstinye Park'taki 800 metrekarelik dev mağazanın tasarımı, Chris Dewar-Dixon'a ait.
Harvey Nichols, Mulberry ve Burberry'lerde, Londra'daki Liberty ve Selfridges'da imzası olan tasarımcının video art şovları gösteren ekranı en ilginç detaylardan biri olurken, bakır ve krom kaplama yüzlerce borunun tavandaki görünümü de ilginç

Bu mesaj moonlight tarafından düzenlendi (17-09-2009 23:39 GMT+2 saat, ago)
__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu