[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  

Yazar Mesaj   #14706  13-06-2009 14:00 GMT+2 saat  

moonlight

Admin

Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Facebook'ta Paylaş
İstanbul Üniversitesinden Mezuniyet İçin Gerekli Evraklar

1- Kimlik, paso teslimi, kaybedenler kayıp ilan tutanağı ile belgelendirmeleri gerekmektedir.

2- Çıkış için 3 adet (4,5X6), Diploma için 4 adet (6X9) ebadında fotoğraf. Kılık kıyafet yönetmenliğine uygun, son altı ay içerisinde çekilmiş olması;

*Kızlarda baş ve boyun açık, koyu renk ceket, açık renk gömlek olacak, dekolte, aşırı makyaj ve ekose olamayacak.

**Erkeklerde baş açık, sakalsız, koyu renk ceket ve kravat, açık renk gömlek olacak. Ekose giysi olmayacak.

3- Tezin kapağının fotokopisi.

4- Mezuniyet harcı, Ziraat Bankası Beyazıt Şubesine 3452296-5001 no’lu hesaba normal öğrenciler(.............................)TL.

İstanbul Üniversitesi Araştırma Görevlileri (.........................................) TL yatırdıklarına dair banka dekontu.

5- Öğrencilerin tez savunmasında başarılı olup, mezuniyetleri Enstitü Yönetim Kurulu kararı ile onaylandıktan sonra en geç bir ay içerisinde tez onay sayfaları yerleştirilmiş, 4 adet tezlerini (2 beyaz karton cilt, 2 siyah bez cilt) çoğaltarak 2 siyah bez cilt tezini Enstitümüze, diğer 2 beyaz ciltli tezini Merkez ve Fakülte Kütüphanelerine bu formla birlikte teslim edeceklerdir.

6- Tezlerin Çoğaltılması ve Yayımı için İzin Belgesi Formu’nun bilgisayarda doldurulup imzalanarak Enstitüye teslim edilecektir.

7- Tez Hazırlama Yönergesi’nde belirtilen hususlara göre düzenlenecek olan 3 adet CD (2 adet PDF ve 1 adet WORD formatında) üç ayrı CD kutusuna yerleştirilmiş, CD’lerin kapağına tez kapağındaki bilgiler daktilo veya bilgisayar ile yazılmış olmalı ve WORD yada PDF oldukları belirtilerek Enstitüye teslim edilecektir.

8- 3 adet Tez Veri Formu, daktilo ya da bilgisayarda A4 ebadından eksiksiz doldurulup,imzalandıktan sonra teslim edilecektir.

9-Üç Nüsha Türkçe ve İngilizce Özet.

*TÜRKÇE VE İNGİLİZCE VERİLECEK ÖZETLERDE UYULMASI GEREKENLER

a- Tez özetleri A4 boyutunda birinci hamur kağıda yazılacaktır. Öz ve abstract sayfa başlığında tezin başlığı ve yazarın adı soyadı belirtilecek.

b- Tez özeti 250 kelimeyi geçmemelidir.

c- Arial 11, Times New Roman karakterlerinde 12 puntoluk harflerle yazılmalı, italik harfler kullanılmamalıdır.

d- Özet Sayfası kesinlikle katlanılmamalı ve her üç nüsha Türkçe’si ayrı İngilizce’si ayrı şeffaf dosya içerisine konmalıdır.

10- Nüfus cüzdanının fotokopisi,

11- Mezuniyet Talep Formu (daktilo veya bilgisayarda eksiksiz doldurulması zorunludur).

12- Devlet burslu olan yabancı uyruklu öğrencilerin Milli Eğitim Müdürlüğü Yurt Dışı Eğitim ve Öğretim Müdürlüğü’nden Burs ilişkisini kesildiğine dair belge getirmesi zorunludur