[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #14511  16-05-2009 16:17 GMT+2 saat  

ahmet





Tecrübe Puanı.: 0%
Ruh Hali: Belirtilmedi.
Mesaj
Şehir:
Ülke:
Meslek:
Yaş:
Facebook'ta Paylaş
Cep Partner abonelik paketi abone alımına kapalıdır.

Dakikası 3 kontör uygulaması 30 sn/ 1.5 kontör olarak ücretlendirilmektedir.
31.12.2009 tarihinden sonra aylık 500 dk. ücretsiz konuşma ve kısa mesaj gönderme hakkı sona erer. Bu tarihten itibaren tüm aramalar Cep Flash Kontörlü tarifesi üzerinden ücretlendirilir.
Bir defada en az 250 kontör yükleyen kişi, bakiyesinde kontör bulunduğu sürece, yükleme tarihinden itibaren 30 gün boyunca partnerini 500 dk. ücretsiz arayabilecek ve ücretsiz kısa mesaj gönderebilecektir. Aylık 500 dk. dan kalan süre varsa diğer aya devretmeyecektir.
250 veya üzeri kontör yüklendikten sonra 1 ay içerisinde tekrar 250 veya üzeri kontör yüklemesinde ise, partneri ile ücretsiz görüşme süresi silinecek ve 1 ay boyunca kullanılmak üzere tekrar 500 dk. süre verilecektir.
Aboneler 01.01.2005 tarihinden itibaren partner değiştirebilirler.
Partner değişikliği yapan her iki abonenin de bakiyesinden 50'şer kontör düşülecektir.
Bu işlem için her iki abonenin de bakiyesinde en az 70 kontör bulunmalıdır.
Hediye/ücretsiz SMS kullanımı için abonelerin bakiyesinde kontör bulunması gerekmektedir.
Partner değişikliği sonrası aylık 500 dk. ücretsiz görüşme ve ücretsiz mesajlaşmaya başlanabilmesi için bir defada en az 250 kontör yüklenmesi gereklidir.
Partner değişikliği işlemini sadece Cep Partner abonesi yapabilir ve seçeceği numaranın Vodafone Ön Ödemeli olması gereklidir.
Partner değişikliği işleminde seçilen numara başka bir numaraya partner ise, bu iki partner arasında partnerlik bozulur. Yeni iki partner arasında partnerlik başlar. Eski partnerler arasındaki görüşme ve mesajlar ücretlendirilir.
Partnerin hattının kısıtlı ya da kapalı olması durumunda aylık 500 dk. ücretsiz arama ve aranma haklarından yararlanılamaz.
Partnerlerden biri süre bitiminden önce paket değişikliği veya faturalı hatta geçiş yaparak Cep Partner'den çıkarsa partnerlik bozulmuş olur ve aylık 500 dk. ücretsiz arama ve ücretsiz kısa mesaj gönderme hakkı sona erer.
Cep Partner abonesi, ancak yine bir ön ödemeli şahıs hatta devir yapabilir. Devir sebebiyle partner numarası değiştirilemez.
Cep Partner kampanyası için son abone alım tarihi 10.01.2005 olup, partnerini ücretsiz arama ve kısa mesaj gönderme hakkı 31.12.2009 tarihine kadar devam edecektir.
Cep Partner abonelik paketinden partner olunmadan yararlanılamaz.
Cep Partner aboneleri aynı anda, Cep Öğrenci, Cep Aile, Mega Paket, Vodafone Ön Ödemeli Platin ve Protokol'den yararlanamaz.
Dönem sonunda tanımlı numaralar dahil, partner olan hatlar Cep Flash tarifesinden ücretlendirilir.
Cep Partner kampanyasından yararlanabilmek için hattın aramaya ve aranmaya açık (aktif) olması gerekmektedir.
Partner olan iki numara başka numaralara partner olamaz.
Cep Partner Kontörlü abonelerine:
- Cep Partner'e tanımlandığında
- Partnerlik sona erdiğinde
- Partner ile aylık 500 dk. ücretsiz görüşme ve ücretsiz SMS gönderimi başladığında
- Partner ile aylık 500 dk. ücretsiz görüşme ve ücretsiz SMS gönderiminin bitmesine 3 ve 6 gün kala Partner ile aylık 500 dk. ücretsiz görüşme ve ücretsiz SMS gönderimi bittiğinde otomatik olarak SMS gönderilir.
Roaming durumunda ise Türkiye'de bulunan kişi partnerini ücretsiz arayabilecek, roamingde olan partner ücretlendirilecektir.
Diğer Vodafone Ön Ödemeli esasları da geçerlidir.

__________________
Çevirimiçi durumu