[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #14463  16-05-2009 11:49 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 36
Facebook'ta Paylaş
Yeni Vernel Max ile 4 kat daha fazlası
30 yıldır yumuşaklığı ve birbirinden güzel kokularıyla herkesi büyüleyen Vernel ailesine yepyeni bir üye eklendi. Vernel'in yeni konsantre ürünü Vernel Max’ın 1 litresi, 4 litre standart yumuşatıcı oranında temizlik sunuyor. Bu sayede hem daha ekonomik bir çözüm oluşturuyor hem de çevrenin korunmasına katkıda bulunuyor...


İstanbul – Türkiye'nin ilk ve lider yumuşatıcı markası Vernel, yepyeni bir ürünü tüketicilerin kullanımına sunuyor. Vernel’in konsantre ürünü olarak tüketiciyle buluşan Vernel Max, standart yumuşatıcılara oranla 4 kat fazla çamaşır yıkıyor ve %50 oranında tasarruf sağlıyor. 1 ve 2 litrelik iki ayrı gramaj seçeneği bulunan Vernel Max, bilinen hoş Vernel kokusu ve ferahlığını Gülün Büyüsü ve Relax, Sensual ve Sensitive koku seçenekleri bulunan Aroma Therapy serisi çeşitleriyle sunmaya devam ediyor.

Çamaşır Bakım Ürünleri Vernel Ürün Müdürü Işıl Nergiz yeni Vernel Max hakkındaki görüşlerini, “Avrupa’nın birçok ülkesinde %98’i aşan bir kullanıcı oranına sahip olan konsantre yumuşatıcı kavramı ülkemizde de geleceğin en büyük trendidir. Daha az miktarlarla daha fazla performans ve dolayısıyla da tasarruf sağlayan konsantre yumuşatıcılar, daha az ambalaj ve kimyasal madde ile çevreyi koruma bilincine katkıda bulunuyor. Biz de Vernel Max ile tüketicilerin tasarruf yapmalarını sağlarken, hayatlarını kolaylaştırmayı hedefliyoruz” şeklinde dile getiriyor.

Tüketicilerin yumuşatıcı kullanımı sırasında kapakla ölçüm yaptığı göz önüne alındığında yeni Vernel Max’ın performansı da daha açık ortaya çıkıyor. Vernel Max’ın yarım kapaklık kullanımı, her kullanımda bir kapak kullanılması tavsiye edilen standart yumuşatıcıyla aynı oranda çamaşır yıkıyor. Böylece Vernel Max kullananlar standart yumuşatıcıya göre tam 4 kat daha fazla çamaşırı yumuşatıyor

Yeni Vernel Max avantajlı
30 yıldır yumuşaklığı ve birbirinden güzel kokularıyla herkesi büyüleyen Vernel ailesine yepyeni bir üye eklendi. Vernel`in yeni konsantre ürünü Vernel Max`ın 1 litresi, 4 litre standart yumuşatıcı oranında temizlik sunuyor. Bu sayede hem daha ekonomik bir çözüm oluşturuyor hem de çevrenin korunmasına katkıda bulunuyor...


Türkiye`nin ilk ve lider yumuşatıcı markası Vernel, yepyeni bir ürünü tüketicilerin kullanımına sunuyor. Vernel`in konsantre ürünü olarak tüketiciyle buluşan Vernel Max, standart yumuşatıcılara oranla 4 kat fazla çamaşır yıkıyor ve %50 oranında tasarruf sağlıyor. 1 ve 2 litrelik iki ayrı gramaj seçeneği bulunan Vernel Max, bilinen hoş Vernel kokusu ve ferahlığını Gülün Büyüsü ve Relax, Sensual ve Sensitive koku seçenekleri bulunan Aroma Therapy serisi çeşitleriyle sunmaya devam ediyor.


Çamaşır Bakım Ürünleri Vernel Ürün Müdürü Işıl Nergiz yeni Vernel Max hakkındaki görüşlerini, `Avrupa`nın birçok ülkesinde %98`i aşan bir kullanıcı oranına sahip olan konsantre yumuşatıcı kavramı ülkemizde de geleceğin en büyük trendidir. Daha az miktarlarla daha fazla performans ve dolayısıyla da tasarruf sağlayan konsantre yumuşatıcılar, daha az ambalaj ve kimyasal madde ile çevreyi koruma bilincine katkıda bulunuyor. Biz de Vernel Max ile tüketicilerin tasarruf yapmalarını sağlarken, hayatlarını kolaylaştırmayı hedefliyoruz` şeklinde dile getiriyor.


Tüketicilerin yumuşatıcı kullanımı sırasında kapakla ölçüm yaptığı göz önüne alındığında yeni Vernel Max`ın performansı da daha açık ortaya çıkıyor. Vernel Max`ın yarım kapaklık kullanımı, her kullanımda bir kapak kullanılması tavsiye edilen standart yumuşatıcıyla aynı oranda çamaşır yıkıyor. Böylece Vernel Max kullananlar standart yumuşatıcıya göre tam 4 kat daha fazla çamaşırı yumuşatıyor.


Henkel– A Brand Like a Friend(`Henkel – Arkadaş Gibi Marka`)


130 yılı aşkın bir süredir, Henkel insanların yaşamlarını daha kolay, daha iyi ve daha güzel kılan marka ve teknolojiler üreten lider bir firmadır. Henkel 3 stratejik iş alanında faaliyet göstermektedir –


Çamaşır ve Ev Bakım, Kişisel Bakım ve Yapıştırıcı Teknolojileri– ve `Fortune Global 500` listesindeki şirketler arasında yer almaktadır. Henkel`in endüstri işi toplam satışlarının yaklaşık yüzde 40`ını oluştururken satışlarının yüzde 60`ından fazlası tüketim mallarından gelmektedir. Henkel 2007 mali yılında 13,074 milyar Euro`luk satış ve 1,344 milyar Euro`luk faaliyet karı gerçekleştirdi. Dünya genelinde 55.000 Henkel çalışanı kurumsal sloganımız olan `A Brand like a Friend - Arkadaş Gibi Marka`yı gerçekleştirmeyi ve 125 ülkede milyonlarca insanın Henkel markalarına ve teknolojilerine güven duymasını sağlamaktadır.

Yeni Vernel Max size daha fazlasını verir…

vernel sensual


vernel sensitive


vernel rose

vernel max çevreye zarar vermez çevreyi korur

__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu