[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #14273  12-05-2009 19:24 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 36
Facebook'ta Paylaş
herşeye yenik düştü zaman aldı götürdü..
kimsesiz bir düştü senden kalan
amatör klip çalışması

[izlecom]909727[/izlecom]

Git gide kopuyorum dünyadan yaşamaya alışkın olmayan bu insan belkide kopmalıydı bu hayattan. Sahte alışkanlıklar kadar kolay bitiyor işte hayat korkum ölmek değil sevmek yada sevilmekte değil. Benim korkum yaşanmış bir geçmişin unutulduğunu bilmek hemde öyle usul usul değil aniden.

Bir kelebeğin ömrü kadar kısa bir anı değilki bu yaşanmışlıklar Bir kanat çırpışı kadar kısalıkta sürsün unutmalar. İnsana güzel gelen herşey belkide geldiği gibi gidiyordurda bir günce tutmak bile unutturuyorsa bu yaşanmışlıkları evet o zaman bekliyorum tüm unutulmuşlukları.. Ve bende anılarım gibi bir kuş olmak zorunda kalıyorum Önce kanatlanıyorum sonra uçuyorum.. Yeni bir sıcak iklim arıyorum Bütün göçmen anıların ve sevgilerin yaptığı gibi. Soğuyan ortamdan kaçıyorum soğumuş sevdalar gibi sıcak bir yürek arıyorum ama sadece ısınmak için. Bir yüreğin ateşine daha dayanamaz bu beden. Kaçıyorum işte hesapsızca güneş yanığı bile bırakan yüreklerden.

Git gide kopuyorum dünyadan belki sonum cennet değil ama bu dünyada bana cehennem.. Her zaman haklı olan Annem derdiki bana oğlum hayatını bir insanın ellerine bırakırsan ölüm bile mükâfat gelir insana. Ama bende düşünüyorum bazen Ölüm bile mükâfat gelirken insana neden gözyumabilir herşeye insan? Hayır aslında ölmemeli yaşamalı! direnmeli! bu odasında "kokuşan". Bilmeli Öğretmeli bir yüreğin pervasızca terkedilişinin bir insanın gök yüzündeki maviliklerini yoketmediğini Sadece yüreğinde silinebilecek bir kaç anı olabileceğini.
Yaşanılması gereken güzelliklerin sadece ertelenebildiğini.

Bahçemde çiçeklerim yetişecek halâ yeni bir sahibi gelene kadar büyüyecek ama asla birdaha aynı toprakta yeşermeyecek. Hani susuz kalınca ölecektiler bak yaşıyorlarmış işte onlar yaşadıda ben neden öldüm.. Neden öldün sen? Ne aldı canımızı böyle gurursuzca nedir herşeyi katleden. Dedimya Yaşamalı ama yaşamayı hakeden insan. Ölüm gelecekse cesed-i biçare gibi değil Bir cesed-i necmi bir cesed-i misaliye gibi parlak ve ulvi..

Çok aşığın var diyorlar aşkın ne olduğunu bilmiyorlar. Bir sevda sözü sanıyorlar Düşümde gördüğüm insanı görmüyorlar. Kalbimdeki cevabı korkuyorum duymaya bana benden bile uzaksın nasıl dayansın bu gönül. Uzak bana varlığımı bile bile yaşamak.

Gel artık yar sonbahar geldi bu omuzlara ne acılar bindi. Herkes beni sahtekâr bildi kimse biliyor mu bu kalp nasıl sevdi? Gel artık yar bana deli diyorlar onlar kimi bu kadar seviyorlar? Gel artık yar kışlar boranlar geldi bu bedendeki can tükendi. Bilmiyorlar bu can nasıl sevdi.

__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu