[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  

Yazar Mesaj   #14177  08-05-2009 19:04 GMT+2 saat  

moonlight

Admin

Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Facebook'ta Paylaş
Eğer karanlık bi odada, aynaya bakarak 13 kez “Bloody Mary” (Kanlı Mary) derseniz aynada bi kadın yüzü belirip, yüzünüzü sivri tırnaklarıyla tırmalıyomuş. Söylenen lafın epeyce versiyonları var: Hell Mary, Mary Lou, Mary Worth, Mary Jane vb. Bu efsaneyi bana anlatan (chat vasıtasıyla) Amerikalı çocuğun bi kız arkadaşı denemiş bunu güya. Banyoya kapanmış, aynaya bakarak 13 kere “I believe in Mary Worth” (Mary Worth’a inanıyorum) demiş. İçeriden bi çığlık gelmiş ve kız koşarak dışarı fırlamış. İçeride ne olduğunu hiçbir zaman anlatmamış ama ilk çıktığı an yüzü kan içindeymiş. Efsanenin başrolündeki Mary, kimilerine göre yüzyıllar önce yaşamış, büyüyle uğraşan bi cadı, kimilerine göre de bizim zamanımızda yaşamış, trafik kazası sonrasında yüzü korkunç hale gelerek ölen bi kadın. Hatırlarsanız Candyman (Şeker Adam) filminde de kötü adamı çağırmak için aynı yöntem kullanılıyodu. Psikologlar, böyle mazoşistik efsanelerin çocuklar arasında çok yaygın olmasını bilimsel temellere dayandırıyo. 9-12 yaşları arasına psikoloji de “Robinson çağı” deniyomuş. Bu yaşlarda çocuklar bu tür “ritüel oyunlar”dan ve karanlıkta oynamaktan korkunç zevk alırmış. İçlerindeki korkuyu ve anksiyeteyi (içsel endişe diyelim ya da) bu şekilde atabilip rahatlarlar, böylelikle de kendilerini güvende hissederlermiş. (Okuduğumda ilginç gelmişti ama galiba fazla bilimsel oldu, pardon) ßen ßöle Şelere İnanmam Ama Yinede Denemedim Deneyen oLurSa SöleSin ama Uydurmayın ha :D

HUZURİSTAN - Temiz Bilgi
2025-12-05 20:07
Fatal error : Shield protection activated, please retry in 5 seconds...
After this duration, you can refresh the current page to continue.
Last action was : Hammering