| Yazar | Mesaj #13718 24-04-2009 20:00 GMT+2 saat | |||||||
|
| Tecrübe Puanı.: 96% |
Ruh Hali: Neþeli
|
| Mesaj 4213 |
| Şehir: istanbul |
Ülke: ![]() |
| Meslek: gecelerin adamı :)) |
| Yaş: 37 |
Fırçalanmış paslanmaz çelik
Gücü: 800 watt
220 Volt
Paslanmaz çelik tasarım
Işıklı göstergeli sıcaklık kontrolü
El yakmaz sağlam gövde
Yapışmaz pişirme yüzeyi
Sıcaklık ayarlayıcısı
4 Adet lastik ayak
GS/CE sertifikalı
Rengi: Krome / Siyah
Boyutları: 185 x 100 x 230 (E x D x Y, mm cinsinden)
Ağırlığı: Yaklaşık 2 kg
Waffle tarifi
için Malzemeler :
2 adet yumurta
1 yemek kaşığı şeker
1 1/2 su bardağı süt
1/4 su bardağı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı tuz
1 3/4 su bardağı un
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
Waffle
yemeğinin hazırlanışı:
Yumurtanın sarısı ile akı ayrılır.
Yumurta akları vanilyanın yarısı ile çırpılarak kar beyazı haline getirilir.
Başka bir kapta yumurta sarıları şeker ile rengi açılana kadar çırpılır.
Süt ve sıvı yağ eklenir.
Tuz, kabartma tozu ve kalan vanilya ilave edilir.
Un katılıp iyice karıştırılır.
Yumurta karı tahta kaşık yardımı ile diğer karışıma eklenip yavaşça, kabarıklığı söndürülmeden karıştırılır.
Isıtılmış waffle makinasına kepçe ile konulup 4 dakika pişirilir.





