[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #13716  24-04-2009 19:54 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 36
Facebook'ta Paylaş
Anneler günü ne zaman kutlanır ?
Anneler günü her yıl mayıs ayının ikinci haftası kutlanır.

Sevgiyi maddi hediyeyle göstermeye başlayalı epey zaman oldu. Her ne kadar son yıllarda bu alışkanlığa karşı duruş sergileyen çiftler olsa da, hala yıllık hediye gider pusulasına Sevgililer Gününü koyan çok.



Mavi Jeans, 23 Ocak’ta başlayan adını yaklaşan Sevgililer Günü’nden alan “Kalpten İndirim” uygulamasıyla, koleksiyon uygun fiyatlarla satılıyor. Mavi Kartuş kart sahipleri, indirimden yararlanmanın yanı sıra, nakit veya kredi kartıyla yapılacak ödemelerde, alışveriş tutarının %5’i değerinde hediye puan kazanıyor.


Reebok’ın özel koleksiyonu “Shimmy” ayakkabılar bu özel günde öne çıkanlardan. “Shimmy” koleksiyonu, siyah beyaz, mavi beyaz, gümüş mavi ve kırmızı renk alternatiflerinden oluşuyor. Reebok mağazalarında 122,00 YTL’ye bulabilirsiniz.


Swatch’ın birbirinden renkli ve çeşitli takı ve saat alternatifleri arasında karar vermek çok zor. Anneye saat, kolye, yüzük seçeneklerinden birini ya da hepsini alabilirsiniz.


Annenizin, babanızın ya da sevdiğinizin fotoğrafını yandaki gibi bir kutuya aktartarak sevdiklerinizi şaşırtabilirsiniz. Ürün tamamen el emeği ile hazırlanmıştır.

neler alabiliriz ?

[img]http://www.elyapimihediye.com/foto/hediye_kutu_buyuk.JPG[/img]

Anneler Günü İçin İsimli Özel Tasarım Gümüş Kolye
Anneler Günü İçin Çikolatalı Süpriz


__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu