[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #13693  23-04-2009 19:07 GMT+2 saat  

ahmet





Tecrübe Puanı.: 0%
Ruh Hali: Belirtilmedi.
Mesaj
Şehir:
Ülke:
Meslek:
Yaş:
Facebook'ta Paylaş
Messenger Plus! Live 4.81 Sürümü Yayımlandı




Bu gönderi 27 Mart 2009 tarihinde güncellenmiştir. Güncellemede eklenen yazı aşağıda çizgiye kadardır.

Messenger Plus! Live'ın 4.81 numaralı sürümü yayımlandı. İndirmek için Windows Live Messenger Plus! Live Final konusunu ziyaret edin. Bu sürümde yeni pek özellik yok. En büyük yenilik, Messenger Plus!'ın kendini desteklemek için yeni bir yol deniyor olması:

Artık bilgisayarınıza hiçbir program yüklemeden giriş sayfanızı ve varsayılan arama seçeneklerinizi değiştirebilirsiniz (Tarayıcınızın ayarlarını geri yüklemek için Ask tarafından bir kaldırma programı yüklenecektir ama isterseniz bu programı kullanmadan değişiklikleri kendiniz de geri alabilirsiniz.)

Messenger Plus!'ın kurulum programı ya eskiden olduğu gibi Circle Developement'ın sponsor program yüklemesini ya da Ask.com'un giriş sayfası/arama motoru değişikliğini size sunacak. Her ikisi de yine isteğe bağlı olacak.

Bundan başka geliştirmelerden bazıları,

* Günlük Görüntüleyici'deki dizinler ve dosyalar mümkün olduğunda kronolojik sıra ile gösteriliyor. Bu özellik, Günlük Görüntüleyicinin ilk çıktığından beri çok istenen bir şeydi ve nihayet yapıldı.
* Messenger 2009 kullanan kişilerin konuşmaya bir resim yapıştırdıklarında Fotoğraf Paylaşma uygulamasının başlamadan dosya aktarımı ile bir JPG dosyasının gönderilmesini sağlayan bir kayıt defteri ayarı eklendi: "OverrideImgTransfer". Kayıt defteri ayarları hakkında bilgi almak için buraya tıklayın.
* Kaldırıcıyı hızlandırmak için işlem sırasında kaldırılan script ve arayüzler Geri Dönüşüm Kutusu'na gönderilmiyor, tamamen siliniyor.
___________________________________________________________________________

Messenger Plus! Live 4.80 Yayımlandı

Messenger Plus! Live'ın 4.80 numaralı son kararlı sürümü bugün yayımlandı. Kurulum dosyasını indirmek için Windows Live Messenger Plus! Live Final konusunu ziyaret edin.

Önceki Beta sürümlerinden pek farkı yok. Sekmeli sohbetler etkinden menü çubuğunun sekmeleri örtmesi gibi bazı ufak hatalar düzeltildi.

Önceki kararlı 4.70 sürümünden güncelliyorsanız bazı değişiklikler göreceksiniz:

* Messenger Plus!'ın olay bildirimi pencereleri artık kişinin kendi konuşma penceresinin rengiyle çıkıyor. 2009 kullanan kişinin seçtiği sahne rengi de destekleniyor. Artı, kişinin görüntü resmi açılır pencerenin içinde gösteriliyor.
* Konuşma pencerelerinde açılan bütün pencereler de artık varsayılan renk ile değil yine konuşma penceresinin özel rengiyle gösteriliyor.
* Kopyalama/yapıştırma işlemlerini geliştir özelliği artık sadece büyük metin yığınları için çalışıyor, resimlerin yapıştırılma işlemleri Messenger'a bırakılıyor (Yapıştırılan_Veri_**** özelliği)
* İfade Sesleri, Messenger kilitliyken artık çalmıyor.
* Kişi listesinin Plus! menüsüne "Yardım Al..." öğesi eklendi. (Messenger Plus!'ın resmî sitesindeki Yardım sayfasını açar.)
* A-Patch Lite ile uyumluluk sağlandı.
* Messenger'ın önceki Beta sürümleriyle uyumluluk tamamen kaldırıldı.

__________________
Çevirimiçi durumu