[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #13175  14-04-2009 19:52 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 36
Facebook'ta Paylaş
GÜZEL OLMAK, SEKSİ Olmak

Havalı saçlar, dar elbiseler ya da kırmızı ojeler, seksi olmak için yeterli mi? Yoksa daha derin mi düşünmek gerekiyor? Bayanların bir tek dış görünüşü, bir kişinin seksi olmaları yeterli değildir Bir bayan istediği kadar dış görünüşüne dikkat etsin.

Bir bayan istediği kadar vücudunu vücut hatlarını saran kısacık elbise giysin, kendisinin seksi göründüğüne inanmadığı sürece, çevresindekileri yeterince etkileyemeyecektir.

İşte siz daha da seksi gösterecek tavsiyeler...

*Kendine güvenmek, seksi olmanın en önemli şartıdır. Başkalarının sizi seksi olduğunuza inanmalarını istiyorsanız, ilk adım, kendinize inanmanız ve güvenmenizdir.

* Vücudunuzla barışık olduğunuz zaman, etrafınızda seksi bir hava yaratabilirsiniz. Banyo, masaj,aromaterapi…. Vb. kürlerle vücudunuzu rahatlatmak, seksi olma yolunda size yol gösterecektir.

* Dik durmak, kendinize güveniniz olduğunu gösterir. Dik yürüyün, spor yapın ve vücudunuza güvendiğinizi gösterin. İnsanlarla göz göze gelmekten kaçınmayın.Ne kadar doğal olursanız, kendinizi o kadar rahat hissedecek, böylece insanları o kadar kolay etkileyebileceksiniz. Eğer etkilemek istediğiniz insan ‘gerçek’ sizle ilgilenmiyorsa, seksi olmanızın pek de bir anlamı ifade etmez.

__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu