| Yazar | Mesaj #12735 23-03-2009 13:13 GMT+2 saat | |||||||
|
| Tecrübe Puanı.: 96% |
Ruh Hali: Neþeli
|
| Mesaj 4213 |
| Şehir: istanbul |
Ülke: ![]() |
| Meslek: gecelerin adamı :)) |
| Yaş: 37 |
MALZEMELER
1 bardak un
150gr mangarin
1 bardak seker
1 kilo süt
1 paket sade kremşanti
1 paket tuzssuz etimek
1 paket cıkolata sos
1 paket bıtter cıkolata
YAPILISI
unla margarını bıraz kavurun sekerı ılave edıp karıstırın ve yavas yavas sutu ıave edın topaklanmamsı ıcın sutu ılave ederken sureklı karıstırın muhallebı kıvamına gelınce ocaktan alıp sogumaya bırakın sogunca ıcıne 1 paket kremsantıyı toz olarak dokup mıkserle cırpın ayrı bı kapta etımeklerı kucuk parcalar halınde kırıklayın muhallebının ıcıne karıstırın borcama yayın cıkolata sosunu tarıne gore pısırın pıstıkten sonra ıcıne bıtter cıkolatasını koyup sogumasını bekleyın muhallebının ustune dokup soguk servıs yapın
1 bardak un
150gr mangarin
1 bardak seker
1 kilo süt
1 paket sade kremşanti
1 paket tuzssuz etimek
1 paket cıkolata sos
1 paket bıtter cıkolata
YAPILISI
unla margarını bıraz kavurun sekerı ılave edıp karıstırın ve yavas yavas sutu ıave edın topaklanmamsı ıcın sutu ılave ederken sureklı karıstırın muhallebı kıvamına gelınce ocaktan alıp sogumaya bırakın sogunca ıcıne 1 paket kremsantıyı toz olarak dokup mıkserle cırpın ayrı bı kapta etımeklerı kucuk parcalar halınde kırıklayın muhallebının ıcıne karıstırın borcama yayın cıkolata sosunu tarıne gore pısırın pıstıkten sonra ıcıne bıtter cıkolatasını koyup sogumasını bekleyın muhallebının ustune dokup soguk servıs yapın





