[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #12717  23-03-2009 12:48 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 37
Facebook'ta Paylaş
2 su bardagi ilik su

1 su bardagi ilik süt

1,5 su bardagi sivi yag

2 yu,urta(1nin sarisi üstne)

2 tatli kasigi seker

3 tatli kasigi tuz

aldigi kadar un yaklasik 1 kilo gidiyor

susam cörek otu

icine maydonoz ve tuzlu peynir

öncelikle sütü suyu mayayi eritip 10 dk bekletiyoruz daha sonra unu ve diger malzemeleri ekleyip güzelce yumusak hamur elde ediyoruz ve bittikten sonra elimizi yaglayip hamurun üstne batiriyoruz poset cekip üsten kesinlikle sicak yerde kalorifer vrsa kalorifer yaninda yoksa sicak ortamda yarim saat bekletiyoruz..daha sonra elimizle bezeler koparip elma büyüklügünde kenaraa koypu kücük kase kadar aciyoruz bir parmak kalinliginda olcak ve sekildeki gibi bicakla kesiyoruz ortasina peynir koyup karsilikli kapatiyoruz gül seklimiz cikiyor ortaya yumurta sürüp susam döküp firinmizi öncelikle 100 koyup tepisiyi icine koyuyoruz ve 15 dk 100de mayalancak daha sonra 200-225 olcak afiyet olsun...

__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu   

HUZURİSTAN - Temiz Bilgi
2025-12-05 09:37
Fatal error : Shield protection activated, please retry in 42 seconds...
After this duration, you can refresh the current page to continue.
Last action was : Hammering