| Yazar | Mesaj #12716 23-03-2009 12:48 GMT+2 saat | |||||||
|
| Tecrübe Puanı.: 96% |
Ruh Hali: Neþeli
|
| Mesaj 4213 |
| Şehir: istanbul |
Ülke: ![]() |
| Meslek: gecelerin adamı :)) |
| Yaş: 37 |
BÜRYAN
malzemeler:
1 adet tavuk(kırmızı et de olur)
pirinç(miktarı kendinize göre)
soğan(miktarı pirince göre ama bir orta boy yeter)
et haşlanır. soğan doğranıp kavrulur sonra yıkanmış pirinç soğanla birlikte kavrulur. sonra bir tepsiye konur. üzerine de haşlanan etler konur suyu da konulup fırında pişirilir.
not: büryan aslında bulgur ve kırmızı etle yapılır. yani anneannemler yugoslavya da öle yaparlarmış
malzemeler:
1 adet tavuk(kırmızı et de olur)
pirinç(miktarı kendinize göre)
soğan(miktarı pirince göre ama bir orta boy yeter)
et haşlanır. soğan doğranıp kavrulur sonra yıkanmış pirinç soğanla birlikte kavrulur. sonra bir tepsiye konur. üzerine de haşlanan etler konur suyu da konulup fırında pişirilir.
not: büryan aslında bulgur ve kırmızı etle yapılır. yani anneannemler yugoslavya da öle yaparlarmış





