[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #12716  23-03-2009 12:48 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 37
Facebook'ta Paylaş
BÜRYAN

malzemeler:
1 adet tavuk(kırmızı et de olur)
pirinç(miktarı kendinize göre)
soğan(miktarı pirince göre ama bir orta boy yeter)

et haşlanır. soğan doğranıp kavrulur sonra yıkanmış pirinç soğanla birlikte kavrulur. sonra bir tepsiye konur. üzerine de haşlanan etler konur suyu da konulup fırında pişirilir.
not: büryan aslında bulgur ve kırmızı etle yapılır. yani anneannemler yugoslavya da öle yaparlarmış

__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu   

HUZURİSTAN - Temiz Bilgi
2025-12-05 12:34
Fatal error : Shield protection activated, please retry in 47 seconds...
After this duration, you can refresh the current page to continue.
Last action was : Hammering