| Yazar | Mesaj #12715 23-03-2009 12:47 GMT+2 saat | |||||||
|
| Tecrübe Puanı.: 96% |
Ruh Hali: Neþeli
|
| Mesaj 4213 |
| Şehir: istanbul |
Ülke: ![]() |
| Meslek: gecelerin adamı :)) |
| Yaş: 37 |
-Milföy yapraklari
-Kiyma
-Sogan
-Maydanoz
-Karabiber,tuz
-Yogurt,sarmisak
-Tereyagi,salca veya kirmizi tozbiber
Her kare milföyü acmadan 9 esit parca olacak sekilde,kare seklinde kesin.
Kiyma,rendelenmis sogan,kiyilmis maydanoz,karabiber ve tuzu karistirip bu kesilmis parcalara koyun istediginiz sekilde kapatip firina verin.
Bir taraftan sarmisakli yogurt hazirlayin.
Ondan sonrada tereyaginda salca kavurun.Su ekleyerek cok az acin.
Yada tereyaginda sadece kirmizi toz biber kavurun.
Firindan cikip biraz ilinmis mantilari tabaklara servis edip üzerine sarmisakli yogurt ve tereyagli sostan dökün.
-Kiyma
-Sogan
-Maydanoz
-Karabiber,tuz
-Yogurt,sarmisak
-Tereyagi,salca veya kirmizi tozbiber
Her kare milföyü acmadan 9 esit parca olacak sekilde,kare seklinde kesin.
Kiyma,rendelenmis sogan,kiyilmis maydanoz,karabiber ve tuzu karistirip bu kesilmis parcalara koyun istediginiz sekilde kapatip firina verin.
Bir taraftan sarmisakli yogurt hazirlayin.
Ondan sonrada tereyaginda salca kavurun.Su ekleyerek cok az acin.
Yada tereyaginda sadece kirmizi toz biber kavurun.
Firindan cikip biraz ilinmis mantilari tabaklara servis edip üzerine sarmisakli yogurt ve tereyagli sostan dökün.





