[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #12546  15-03-2009 14:31 GMT+2 saat  

Can


Admin


Tecrübe Puanı.: 100%
Ruh Hali: Neutral
Mesaj 5381
Şehir: Huzuristan
Ülke:
Meslek: Webmaster
Yaş: 33
Facebook'ta Paylaş
en kaliteli virüs programı hangisidir?

Size nette bulduğum ve bazılarını deneyip kalanlarınıda vmware de deneyeceğim en son antivirus yazılımları. Hepsi vistayı destekliyor

Symantec Antivirus 10.2 / Client Securtiy 3.1
Symantec in iş yerleri için çıkardığı piyasadaki en hızlı çözümlerden birisi. Hiç bir görsellik olmadığı için son derece hızlı. Ayrıcada hiç bir şekilde güvenliği tehlikeye atmanıza izin vermiyor. En basit örneği Antivirus üzerinde herhangi bir işlem yapmak için her seferinde sizden şifre istemesi. Şifresiz kullanamıyorsunuz. Tabiki sizin belirleyeceğiniz bir şifreyle. Sunucu ve vekil bilgisayarlada gönül rahatlığıyla kullanabilrsiniz. Hem win hemde mac desteği mevcut. Ayrıca bütün testleri sizin belirlediğiniz bilgisayarda yaptığı için vekil olarak yüklenen bilgayarda nerdeyse 0 yük bindiriyor. Ayrıca Client Securtiy nin içinde firewall korumasıda mevcut. Kurumlarsal pazarın tartışılmaz lideri durumunda.

Norton 360
Yine symantec in çıkardığı ev kullanıcılarına çıkardığı çözümpakati. Zaten ayrıntıları sitede tanıtılmıştı. Ne yazık ki kulladığım win i desteklemiyor.

Mcafee 8.5i
Uzun bir betalığın ardından nihayet piyasaya çıktı. Yine kurumsal bir çözüm olarak karşımıza çıkıyor ve tabiki yine görsellikten arınmış bir şekilde. Buda sistem kaynaklarının en iyi şekilde kulanması demek.

Kaspersky 7 beta
Ne yazıkki şu anda bir yorum yamamıcam çünkü yüklenmeyi reddediyor. Ama sanal makinede önümüzdeki hafta denemeyi düşünüyorum. Ama şunu belirteyimki kaspersky bu beta yı sır gibi saklıyor aslında. tabi banada onu bulmak düşüyor. Ama neyazıkki insanın hevesi kırılıyor.

Kaspersky 6 workstation
Yine yeni çıkan kurumlar için çıkartılan antivirus olsada ben bu görüşte değilim. Bunun 2 önemli sebebi var. İlki 2003 desteği yok. Haliyle yükleyemediğiniz ürünü kullanamazsınız. ikinciside offline update edlilememesi. Yukardaki bütün ürünler internet olamadanda güncellenebiliyor. hatta symantec adresinize kadar cd içinde güncellemeleri yolluyor. Bu yüzde workstation lafına aldanmayın. Doğrusu kaspersky beni hayel kırıklığına uğrattı. ev kullanıcıları için 6 sürümünü çıkartıp 7 ye hazırlık yapıyorken kurumlar için biraz geç kalmış gözüküyor.

Nod32 2.7 türkçe
Zaten 2.7 sürümünü bir süredir severek kullanıyordum ama türkçesi daha çıkmamıştı. Eset sonunda türk kullanıcılarını bu hasretten kurtardı.

Sonuç: Aslında hepsinin güçlü yanları var. Şahsi tercihim kurumsal ürünlerde yana. zira yukarda da belirttiğim gibi grafik arayüzünden yoksun olduğu için ve en yüksek performans sağlamaları amacıyla piyasaya çıktığından ev sürümlerine göre ciddi bir hız artışı sözkonusu. En güzel örnek norton ile symantec arasında. Nortonu hantal buluyorsanız bide symantec i deneyin.

__________________

FORUMUMUZ VE LİNKLERİMİZ HERKESE AÇIK! BİZE DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜRLER!
HER TÜRLÜ KONUDA İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ!
FACEBOOK http://www.facebook.com/huseyincancalisan

LimeWire Çalışan Sorunsuz Sürüm Burada!
İnternet Download Manager 5.19 Full Crack % 100 Çalışıyor Denendi
TIKLA İNDİR!!
Kullanıcın Sayfasını Ziyaret Et Gender_Bay Çevirimiçi durumu