[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #12396  05-03-2009 19:53 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 36
Facebook'ta Paylaş


CLINIQUE HAKKINDA …

1968 yılında dermatolojistler tarafından üretilen ilk prestijli kozmetik markası olarak yaratılan Clinique, 40 yıl önce* “tüm farklı cilt tiplerine uygun etkin ve kaliteli ürünler yaratmak” olarak belirlediği misyonunu hala sürdürmektedir . Markanın kişiye özel yaklaşımı ve hepsi özenle formüle edilmiş ve detaylı testlerden geçmiş ürünleri* markayı dünyanın en etkin cilt bakım otoritelerinden biri haline getirmiştir. Clinique’te tüm ürünler alerji testinden geçmiştir ve %100 parfüm içermez. Tüm yaş ve ırktaki kadın ve erkeklere uygun ürünler sunan Clinique bugün 135’den fazla ülkede 17.000’den fazla satış noktasında satılmaktadır.

NEDEN FARKLI ?

Tüm ürünlerimiz alerji testinden geçmiştir.

Clinique’te üretilecek her ürün alerji testinden geçmek zorundadır.

Bu ne anlama mı gelir?

Her formül 600 farklı gönüllüye 12 defa uygulanır ve bu 7200 denemeden birinde bile alerjik bir reaksiyona rastlanırsa o ürün tekrar formüle edilir. Yani Clinique‘ te 1 aslında çok büyük bir sayıdır.

Tüm ürünlerimiz %100 parfüm içermez.

Yapılan araştırmalara göre parfüm katkısı alerjik reaksiyona neden olan en önemli etkendir. Bu nedenle marka olarak aldığımız ilk kararlardan biri de ürünlerimizde parfüm kullanmamak olmuştur.

Bu ne anlama mı gelir ?

Ürünlerimizin hiçbiri için yapay bir aroma üretmiyoruz ve hiçbir ürüne barındırdığı içeriklerin doğal kokusunu bastıracak katkılar koymuyoruz.

__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu