[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  

Yazar Mesaj   #11209  29-09-2008 11:38 GMT+2 saat  

saklidusler

Huzuristan Üyesi

Tecrübe Puanı.: 37.2%
Ruh Hali: Belirtilmedi.
Mesaj 230
Ülke:
Meslek: öğrenci
Facebook'ta Paylaş
&񗶕 Bulutlara yükledim özlemimi; şimşeklerle çaktırdım sevgimi; Yağmurlar yağdırdım gözyaşlarımla; küçük melekler gönderdim seni öpmeye geldilermi?

&񗶕 Ben asla ağlamam deyip her gece yatağa yattığında aklına o gelip gözünden iki damla yaş süzülüyorsa eğer utançla işte o zaman aşıksın demektir..

&񗶕 Kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde ve o bir damlanın serinliğini biriyle paylaşmak istediğinde yüzünü rüzgara dön yeter. ben o rüzgarda olacağım.

&񗶕 Seni ne kadar sevdiğimi anlamak istiyorsan; yağan her yağmur damlasını yakalamaya calış.yakalayamadığın her yağmur damlası seni ne kadar sevdiğimin ispatıdır...

&񗶕 Güneşin ilk ışıkları gününü aydınlattığında ve içinde doğan nedensiz sevinci biriyle paylaşmak istediğinde, pencereni aç yeter.Ben o tatlı sessizlikte seninleyim!

&񗶕 Gök yüzünde bir yıldız seç büyük ve parlak olsun yanında bir yıldız daha seç büyük ve parlak olması önemli değil senin yanında olsun yeter.

&񗶕 Eğer onun için herşeyi göze alıyorsan, onu her an düşünüyorsan,onun için ağlıyorsan,o senin için tekse,o senin için herşeyden değerliyse,onun bir gülmesi senin için dünyalar demekse...siz aşıksınız...

&񗶕 Eğer sevdiğin seni terk etmişse onu kendi haline bırak eğer sana dönerse zaten senindir, sana dönmezse zaten hiçbir zaman senin olmamıştır.

&񗶕 Bir şiir yaz bana içinde alabildiğince mutluluk olsun ayın gölgesinde unutulan sevgi tohumlarıyla yeşere dursun veya bir şarkı söyle özlemimdeki sevgiliyi anlatsın yağan yağmurlarla ıslanan bedenimi parlayan gözleriyle kurulasın.

&񗶕 Aşk kaçmaktan çok kovalamak, görmekten çok özlemek, gitmekten çok beklemek, dokunma

Yazar Mesaj   #11212  29-09-2008 15:43 GMT+2 saat  

@KeDi@

Süper Aktif Üye

Tecrübe Puanı.: 53.1%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 507
Ülke:
Meslek: Artık o lise öğrencisi
Facebook'ta Paylaş
Git rüzgar onu sevdiğimi söyle,onu hala düşündüğümü söyle ve asla unutmayacağımı söyle, ama şunu unutma,eğer bensiz mutluysa sus ve geri dön.

Aşkı bitse de senin kalbinde üzülme unutulmaktan iyidir, o sevmedi beni diye
düşünürsen bir gün aldırma,aldatılmaktan iyidir...

Kurşun sesi kadar hızlı geçer yaşamak , öyle zordur ki kurşunu havada sevgiyi yürekte tutmak...Ve bir akşam üstü yanınızda kimsecikler olmaz; Ya da olması gerekenler yanınızdakiler değildir

. Gözlerimde unuttuğun bakışların için endişelenme.onları en kutsal emanet diye yüreğime kilitledim..

. Bir nasihat: Kendine dikkat et! Bir rica: Sakin degisme! Bir dilek: Beni unutma! Bir yalan: Seni hic sevmiyorum ve Bir gercek: Seni ozluyorum

Sana dünyanin en güzel varligini vermek isterdim ama seni sana veremem ki...

Sevgim sinirsiz ama anlayabilene, dostlugum sonsuz ama paylasabilene, sen harikasin ama benim oldugun sürece.

Öyle senden çok uzaklarda degilim, görmesini bilen gözlerin bakisindayim. Belki sana senden daha yakin bir yerde, çarpan kalbinin her atisindayim.....

Seni Seviyorum diyenin sevgisinden süphe et çünkü ask sessiz sevgi dilsizdir.

Tek kaldim dünyada DÜNYAM olurmusun? Deniz kadar sevdigim DALGAM olurmusun? Ates gibi yandigim ALEVIM olurmusun? Ilk askim degilsin affet... SON ASKIM olurmusun?

Ask dudaklardan çikan bir kelime degil, gözlerden akan bir yastir. Maksat bir sevgi ugruna ölmek degil , ugrunda ölünecek bir sevgili bulmaktir.

BENDEN KATKI

Gender_Bayan Çevirimiçi durumu   

Yazar Mesaj   #11215  29-09-2008 18:32 GMT+2 saat  

KENCISii

Tecrübeli Üye

Tecrübe Puanı.: 4.1%
Mesaj 24
Ülke:
Meslek: oyuncu
Facebook'ta Paylaş
emeğinize sağlık

Yazar Mesaj   #11221  29-09-2008 19:37 GMT+2 saat  

@KeDi@

Süper Aktif Üye

Tecrübe Puanı.: 53.1%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 507
Ülke:
Meslek: Artık o lise öğrencisi
Facebook'ta Paylaş
dier sitelerden çalmak için pek bi emek harcamış olmasamda saol

Gender_Bayan Çevirimiçi durumu   

Yazar Mesaj   #11226  30-09-2008 14:12 GMT+2 saat  

saklidusler

Huzuristan Üyesi

Tecrübe Puanı.: 37.2%
Mesaj 230
Ülke:
Meslek: öğrenci
Facebook'ta Paylaş
sen caldım dıyosun ama onlar sanki kendı kafasındanmı yazıyo onlarda baska yerden calıyo